PUKLO U MINHENU! Bajern napravio VELIKU PROMENU!

Autor:

Sport

27.02.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema popusta u gigantu iz Minhena.

PUKLO U MINHENU!  Bajern napravio VELIKU PROMENU!

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn i Tomas Tuhel

Bajern Minhen je nedavno objavio imenovanje Maksa Eberla za novog sportskog direktora, čime je iskusni fudbalski radnik preuzeo ovu važnu ulogu u bavarskom gigantu.

Eberl je svoju fudbalsku karijeru započeo u Bajernovoj školi, a tokom svoje igračke karijere nosio je dresove Bohuma, Grojter Firta i Borusije Menhengladbah, pre nego što se vratio u Borusiju kao direktor.

Interesantno da je Maks poslednji angažman imao u RB Lajpcigu, gde je smenjen u septembru prošle godine.

 

 

Na novoj dužnosti naslediće Hasana Salihamidžića koji je smenjen u maju prošle godine.

-  Celo detinjstvo i mladost proveo sam u Bajernu, stoga je za mene nešto posebno vratiti se u novoj ulozi u klub u kojem je sve počelo. Posao člana uprave za sport je veliki izazov, kojem ću pristupiti s puno poštovanja i poniznosti, ali s još više iščekivanja. Zajedno sa svima ovdje, želim učiniti sve što mogu da osiguram da Bajern nastavi biti uspešan u budućnosti i donosi radost svojim navijačima – rekao je Eberl, novi sportski direktor Bavaraca.

On je potpisao ugovor do 2027. godine. Sa njegovim iskustvom kao igrača i direktora, kao i sa dubokim vezama sa klubom, očekuje se da će Maks Eberl uneti neophodnu "svežu krv" i stručnost u vođenje sportskih poslova kluba.

Podsetimo, zbog loših rezultata Bajerna u poslednje vreme, pred otkazom se nalazi trener Tomas Tuhel, čija je klupa žestoko uzdrmana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading