NOVO SAOPŠTENJE U SUPERLIGI SRBIJE! Ovakvo do sada NISMO skoro VIDELI!

Autor:

Sport

28.02.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan gest kluba sa Bagdale.

NOVO SAOPŠTENJE U SUPERLIGI SRBIJE! Ovakvo do sada NISMO skoro VIDELI!

Foto: Starsport

Fudbaleri Napretka iz Kruševca pobedio je na gostovanju Novi Pazar rezultatom 3:1, u okviru 22. kola Superlige Srbije.

Uprkos sigurnom trijumfu, klub iz Kruševca oglasio se saopštenjem, u kojem se pre svega, zahvaljuju domaćinu na prijemu.

Foto: printscreen

fudbaleri Napretka

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Dragi sportski prijatelji iz Fudbalskog kluba Novi Pazar, fudbalski klub Napredak želi javno da vam izrazi zahvalnost na viteškom i sportskom ponašanju, pre, za vreme i posle odigrane utakmice 22. kola Super lige Srbije koja je u nedelju 25. februara odigrana u Kruševcu. I pored nekih upitnih situacija koje bi zlonamernici iskoristili da još jednom naruže svaku sportsku priredbu i svaki prijateljski odnos. Fudbalski klub Novi Pazar je pokazao svoju veličinu, sportski odreagovao, i dao pravi primer svim ostalim klubovima, da samo častan odnos prema protivniku i viteška borba na terenu čine jedan klub velikim,

- U ime Fudbalskog kluba Napredak i svih gledalaca koji su u nedelju u Kruševcu prisustvovali veličanstvenoj borbi dva velika kluba hvala vam što ste nam svima održali čas lepog ponašanja. Čast nam je što ste naši sportski prijatelji - navodi se u saopštenju Napretka.

Kruševljani će u 23. kolu ponovo gostovati, pošto idu na noge Čukaričkom. Taj meč je na programu prvog marta od 18 časova i 30 minuta.

Napredak je trenutno na 10. mestu sa 28 bodova, dok su "brđani" četvrti sa sedam poena više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading