SJAJAN GEST ŠAMPIONA! Zvezda ugostila slepe i Udruženje samohranih roditelja! Program vodio Milan Kalinić!

Autor:

Sport

27.02.2024

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli napravili primer, koji bi ostali klubovi trebalo da slede.

SJAJAN GEST ŠAMPIONA! Zvezda ugostila slepe i Udruženje samohranih roditelja! Program vodio Milan Kalinić!

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je još jednom pokazala svoju humanu stranu tako što je na meču sa Čukaričkim ugostila slepe i slabovide osobe, pružajući im priliku da uživaju u fudbalskom spektaklu na najvećem srpskom stadionu.

Ovaj gest pokazuje posvećenost kluba brizi o osobama kojima je pomoć najpotrebnija, a to je već postala tradicija koju Zvezda neguje.

Milan Kalinić kao "komentator" meča sa "brđanima"

Jedan od značajnih detalja sa ovog događaja jeste prisustvo glumca Milana Kalinića, koji je bio svojevrsni "komentator" meča sa ekipom Čukaričkog.

Njegova pažnja i posvećenost u dočaravanju dešavanja na terenu sigurno su doprineli tome da ovi navijači sa oštećenim vidom dožive okršaj beogradskih rivala na poseban način.


Pored same utakmice, zanimljivost koja je privukla pažnju javnosti jeste navodni dijalog između sudije i igrača Čukaričkog, u kome sudija navodno obećava večeru igraču ukoliko nije dosuđen penal. Ova neobična situacija sigurno je izazvala polemike među navijačima i stručnjacima, ali je svakako doprinela da meč bude zapamćen po tome, više od same igre.

Ovaj događaj još jednom potvrđuje važnost inkluzije i brige o osobama sa invaliditetom u sportskim dešavanjima, te pokazuje da fudbal može imati pozitivan uticaj na sve slojeve društva. Crvena zvezda zaslužuje pohvalu za ovakav gest, nadamo se da će i drugi sportski klubovi slediti njihov primer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading