OVO MENJA SVE! Poznato da li će Pavkov PREDVODITI napad Čuke protiv Zvezde!

Autor:

Sport

23.02.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni napadač se vratio u srpski fudbal.

OVO MENJA SVE! Poznato da li će Pavkov PREDVODITI napad Čuke protiv Zvezde!

Foto: FK Čukarički

Od povratka Milana Pavkova u Srbiju i potpisivanja za Čukarički, nastala je zebnja među navijačima Zvezde, jer bi njihov doskorašnji ljubimac zvaničan debi mogao da ima protiv crveno-belih.

Papirologija je predstavljala glavobolju "brđanima", budući da se nekadašnji "dželat Liverpula" vratio potpuno spreman, što je potvrdio i trener Gordan Petrić:

- Pavkov je došao pre nekoliko dana, trenirao je sa ekipom na pripremama u Dubaiju, ali je odigrao tek jednu ili dve prijateljske utakmice. Uverio sam se da je došao spreman, bez viška kilograma, nije se opustio - rekao je Petrić o formi novajlije i tada otkolnio dileme oko toga da li je fizički spreman za najveće napore.

Postavilo se pitane njegove registracije za klub do meča na Marakani jer je nedostajao dokument, zvanični sertifikat, iz njegovog bivšeg kluba.

Foto: Starsport

Gordan Petrić

Neophodni papir je stigao u toku dana tako da će Pavkov biti dodatna napadačka opcija za trenera "brđana" Gordana Petrića.

Utakmicu za šampionom Čukarički čeka u dobrom raspoloženju - posle tri vezane pobede u Superligi (dve u prolećnom delu sezone).

Takođe i Zvezda je perfektno otvorila ovaj deo sezone, sa dve pobede, i uhvatila zalet za sve što je očekuje u naredne dve nedelje - dueli sa Čukaričkim, TSC-om i Partizanom.

Izvesno je, u prvom narednom izazovu najveća pretnja Zvezdi mogao bi biti njen nekadašnji napadač i miljenik navijača.

Inače, "brđani" su u prvom delu sezone naneli prvi poraz Crvenoj zvezdi rezultatom 1:2, a golove za Čukarički postigli su kapiten Marko Docić i Sandej Adetunđi, dok je za tim s Marakane precizan s "bele tačke" bio Žan Filip Kraso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading