OVO ZANIMA SVE DELIJE! Oglasio se Pavkov i OTKRIO da li će DEBITOVATI protiv "svoje" Zvezde!

Autor:

Sport

20.02.2024

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni napadač crveno-belih pojačao napad Čukaričkog.

OVO ZANIMA SVE DELIJE! Oglasio se Pavkov i OTKRIO da li će DEBITOVATI protiv "svoje" Zvezde!

Foto: FK Čukarički

Čukarički je angažovanjem Milana Pavkova napravio jedan od "najzvučnijih" transfera na superligaškoj sceni. Bivši napadač Vojvodine, niškog Radničkog i Crvene zvezde je poslednji angažman imao u Al Fejhi iz Saudijske Arabije, pa će do kraja sezone igrati na Banovom brdu.

Visoki napadač već je odradio i prvi trening sa timom.

- Upoznao sam sve momke, obavio razgovor sa šefom, odradio prvi trening. Neke od novih saigrača sam poznavao i od ranije. Prvi utisci su pozitivni, verujem da će tako i ostati. Ekipa je mlada, voljan da radi i što je najbitnije želja rezultata. Uz nekoliko iskusnih igrača to je jedna zaokružena i zdrava priča - izneo je utiske Pavkov.

Foto: Starsport

 

Nema sumnje da će mlađi fudbaleri imati šta da nauče od proslavljenog asa kluba s Marakane.

- Uvek volim da posavetujem mlađe igrače, da podelim svoja iskustva. Nadam se da ćemo svi zajedno da napravimo rezultat, i da Čukarički ostane zdrava sredina, sa sjajnim odnosom mlađih i starijih igrača.

Pavkov je prošao pripreme sa Al Fejhom, sa kojom je kasnije sporazumno raskinuo ugovor.

- Prošao sam čitav trenažni proces u Abu Dabiju sa sada već bivšim klubom. Imao sam kratku pauzu, radio sam individualno. Nadam se da ću uskoro biti maksimalno spreman i da ću moći da pomognem ekipi. Verujem da mi je potrebno nekih sedam dana adaptacije, želim što pre na teren.

Republika

Foto: Starsport

 

Voljom sudbine, momak iz Begeča bi mogao da debituje za Čukarički već protiv Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić".

- Prvi cilj je da se što pre spremim, želim da budem na nivou na kojem treba da budem. Da li će to biti dovoljan period do meča sa Crvenom zvezdom, videćemo u narednim danima.

Izneo je potom i očekivanja u belo-crnom dresu:

- Sve je podređeno timskim ambicijama, da zajedno sa ovim momcima ostvarimo što bolji uspeh, što bolji plasman na tabeli, da se izborimo za Evropu, videćemo sa koje pozicije.

Foto: Starsport

 

Na kraju je priznao da se teško navikavao na život u Saudijskoj Arabiji i da mu je prijao povratak u Srbiju.

- Nisam ni bio dugo van Srbije, godinu i po dana sam bio u inostranstvu. Drago mi je da sam se ovde vratio, drago mi je što sam u Čukaričkom, u klubu koji je zdrava sredina, klub koji već godinama unazad stoji čvrsto na nogama. Naišao sam na sjajan odnos svih u klubu, uprave, stručnog štaba, igrača, zaposlenih. Drago mi je da sam ovde, sve smo se vrlo brzo dogovorili, nadam se na obostrano zadovoljstvo - zaključio je Milan Pavkov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading