VEĆ SE POZDRAVIO SA SAIGRAČIMA! Evo kako je Zvezdi PROPAO transfer oko dovođenja NAPADAČA!

Autor:

Sport

20.02.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ostali bez pojačanja.

VEĆ SE POZDRAVIO SA SAIGRAČIMA! Evo kako je Zvezdi PROPAO transfer oko dovođenja NAPADAČA!

Foto: Starsport

Transfer talentovanog nigerijskog napadača Viktorija Benijangbea (20) iz Genka u Crvenu zvezdu je bio na korak od realizacije, ali su se stvari zakomplikovale zbog zahteva belgijskog kluba.

Naime, kako prenosi Mozzart Sport, Beligijanci su u jednom trenutku udvostručili traženu sumu za transfer i umesto prvobitnih 300.000 evra zatraživši čak 600.000 evropskih novčanica, što je bilo nedostižno za čelnike srpskog šampiona. Ovaj preokret je doveo do zastoja u pregovorima i nažalost, transfer nije realizovan.

Republika

Foto: Genk

 

Prema informacijama iz Belgije, Viktor Benijangba je već bio u potpunosti prihvatio mogućnost prelaska u Crvenu zvezdu. On se dva puta oprostio od svojih saigrača iz mladog tima Genka i čak otputovao za Beograd, ali nažalost, visoki zahtevi za transfer su poremetili planove.

Nigerijac je čak i porukom obavestio saigrače da će meč protiv Dendera biti njegov poslednji u dresu Genka, a na treningu pre polaska za Srbiju se emotivno oprostio od svojih saigrača. Međutim, posle neuspešnih pregovora, Benijangba se vratio nazad za Belgiju.

Ovaj preokret je sigurno razočarao sve na Marakani, ali takođe ukazao na to koliko su visoki zahtevi belgijskog kluba bili nepristupačni za Crvenu zvezdu. U taboru šampiona Superlige se nadaju da će u budućnosti pronaći rešenje koje će omogućiti Benijangbi da ipak pređe na stadion "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading