JEDAN OD UBICINIH SINOVA BIO DILER?! Branislav godinama zlostavljao Draganu, a sad joj i presudio - novi jezivi detalji ubistva u Rakovcu! (FOTO)

Autor:

Hronika

20.02.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su živeli kao jedna velika porodica, deca i unuci su odrastali zajedno, a sada su dočekali da ih obeleži ovakav zločin.

JEDAN OD UBICINIH SINOVA BIO DILER?! Branislav godinama zlostavljao Draganu, a sad joj i presudio - novi jezivi detalji ubistva u Rakovcu! (FOTO)

Foto: društvene mreže, MUP. Nemanja Pančić

Nasilje koje je zahvatilo porodicu u selu Rakovac kod Beočina preksinoć ostavilo je duboke ožiljke i tugu koja ne može biti izražena rečima. Branislav R. upao je nasilno u kuću svoje bivše supruge Dragane i izvršio monstruozno ubistvo, nakon čega je istu sudbinu nametnuo i bivšoj tašti Nadi Četnik, koja je živela s njom.

Komšije su s tugom juče ispričale da su Branislav i Dragana bili dugogodišnji bračni par s dvoje odrasle dece. Ova porodica već je ranije bila suočena s nasiljem koje su pretrpele ove dve žene, ali, nažalost, ovog puta nije bilo zaštite.

Prema rečima izvora za Kurir, Branislav je te večeri bio pijan i verovatno drogiran, a situacija je eskalirala nakon što ga je Dragana ponovo prijavila policiji. Iako su sinovi ranije stajali u odbranu majke od nasilja, ovog puta, nažalost, nije bilo pomoći.

Jedan od sinova Dragane i Branislava, a Nadin unuk, već je u zatvoru, sledivši očeve korake, iako je opisivan kao dobro dete.

- Dragana se plašila za sina. Mladić se uhvatio lošeg društva, prodavao je drogu i sada je u zatvoru već dva meseca. Nada i Dragana su išle naizmenično u posetu, a sada neće imati ko da ga obiđe - rekao je jedan od meštana.

Foto: Nemanja Pančić

Rakovac

Drugi sin ubijene i uhapšenog živi u Kini, a tragične vesti javile su mu komšije. Čak su dobri ljudi ovog mesta ponudili da skupe novac za kartu kako bi što pre došao i ispratio majku i baku na večni počinak.

- Vrtić u kojem je radila ubijena Dragana kao spremačica ponudio se da plati obe sahrane - istakle su komšije, koje su i same potresene ovom tragedijom.

Nasilje u porodici, koje je kulminiralo ovim stravičnim događajem, ostavlja dubok trag u zajednici. Svi su živeli kao jedna velika porodica, deca i unuci su odrastali zajedno, a sada su dočekali da ih obeleži ovakav zločin.

Podsetimo, Branislav je, kako se sumnja, u nedelju oko 20 časova ubio svoju bivšu suprugu na spratu porodične kuće, nakon čega je sačekao Nadu, koja je u to vreme bila kod komšinice na kafi. Nakon što je žena došla kući, presudio je i njoj, pa odvukao njeno telo na sprat i stavio ga pored ćerkinog tela, a zatim pozvao policiju, prijavio dvostruko ubistvo i sačekao ih s krvavim nožem u rukama.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading