TEK ŠTO JE STIGAO, A VEĆ ODLAZI! Iznenađenje za "delije", EVO GDE IDE Zvezdino pojačanje iz Genka!

Autor: M. M.

Sport

16.02.2024

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigerijac u centru pažnje fudbalske javnosti.

TEK ŠTO JE STIGAO, A VEĆ ODLAZI! Iznenađenje za "delije", EVO GDE IDE Zvezdino pojačanje iz Genka!

Foto: Genk

Fudbalski klub Crvena zvezda je nedavno zvanično potvrdio dolazak novog igrača u svoje redove, Viktora Beniagbu. Međutim, odmah nakon dolaska, postalo je poznato da će Beniagba biti poslat na kaljenje u Radnički iz Kragujevca. Ova odluka će omogućiti mladom Nigerijcu da bude blizu Zvezdinog trenerskog tima, koji će pažljivo pratiti njegov razvoj kao igrača.

Viktor Beniagba, centarfor sa mogućnošću igranja i na krilnim pozicijama, pokazao je veliki potencijal tokom svoje karijere. Rođen je u Nigeriji, gde je započeo svoju fudbalsku avanturu u ekipi "Drim Bojs". Nakon toga, igrao je za nemačku ekipu Bajelsu, egipatsku Kleopatru i Gaiš iz Egipta, pre nego što je u septembru 2022. godine prešao u belgijski Genk.

Ono što čini Beniagbu posebnim jeste njegov višenamenski pristup igri. Iako je primarno centarfor, sposoban je da pokrije i obe krilne pozicije u napadu. Ovo otvara nove mogućnosti za njegovu ulogu u ekipi Radničkog iz Kragujevca, gde će imati priliku da pokaže svoju fleksibilnost i prilagodljivost.

Beniagbin put od nigerijske ekipe "Drim Bojs" do belgijskog Genka bio je ispunjen različitim iskustvima i izazovima. Njegova fudbalska karijera obuhvata igru za ekipu Bajelsu u Nemačkoj, kao i angažmane u Egiptu, gde je nosio dresove Kleopatre i Gaiša pre nego što je stigao u belgijski fudbalski svet.

Ova raznovrsnost iskustava sigurno će imati uticaj na njegov razvoj kao igrača, pružajući mu širok spektar fudbalskih perspektiva koje će moći da iskoristi tokom svog razvoja u Radničkom. Ovo ukazuje na pažljivo planiranje i strategiju Crvene zvezde u razvoju mladih talenata, istovremeno pružajući Beniagbi priliku da se istakne i pokaže svoje veštine na terenu.

U svetlu ovih novih informacija, ostaje da vidimo kako će se Viktor Beniagba razvijati u narednom periodu i kakav će uticaj imati na Radnički iz Kragujevca. U svakom slučaju, njegov dolazak sigurno će privući pažnju ljubitelja fudbala širom Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading