NEĆE DOĆI IZ "LIČNIH RAZLOGA": Neočekivano ponašanje Princa Vilijama, nikom nije jasno ZAŠTO je ovo uradio

Autor:

Svet

27.02.2024

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Vilijam je ove godine opterećen obavezama kao nikad pre pošto mu je otac kralj Čarls III bolestan od raka, dok mu je supruga Kejt Midlton operisala abdomen

NEĆE DOĆI IZ "LIČNIH RAZLOGA": Neočekivano ponašanje Princa Vilijama, nikom nije jasno ZAŠTO je ovo uradio

Foto: Tanjug/AP

Princ od Velsa Vilijam neće prisustvovati komemoraciji koja je trebalo da bude održana u dvorcu Vindzor.

Vilijam je trebalo da prisustvuje službi upriličenog za pokojnog kralja Konstantina od Grčke, ali je sada javljeno da se neće pojaviti iz "ličnih razloga".

Ovo niko nije očekivao od princa Vilijama koji je poznat po tome da se odaziva na svaki važan poziv i uvek gleda da bude tamo gde treba. 

Naročito je sve iznenadila tajnovitost njegove poruke.

Kensingtonska palata nije želela da precizira detalje zbog kojih se prince neće pojaviti u zamku, ali je rekla da je princeza od Velsa, koja se oporavlja od abdominalne operacije, i dalje dobro.

Princ od Velsa pozvao je grčku kraljevsku porodicu kako bi ih obavestio da nije u mogućnosti da dođe.

Otac princa Vilijama kralj Čarls III nastavio je sa hemoterapijama nakon što je pre manje od mesec dana šokirao svet informacijom da ima rak.

Uz Čarlsa je stalno supruga Kamila koja je prošle nedelje izjavila da je "kralj dobro" i da "oporavak teče po planu".

Što se tiče prinčevog brata Harija, on je bio u Londonu kada je kralj Čarls saopštio da je bolestan, ali od tada se nije dalje oglašavao oko kraljevske porodice.

Umesto njega, vodeći britanski mediji pisali su da je ocu rekao da je uvek tu za njega i da je spreman da ponovo uzme titulu koju mu pripada ako za to bude postojao razlog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading