SRBIN JE PRINC RIMA: Svilar ODUŠEVIO fudbalski svet!

Autor:

Sport

23.02.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Piksi biće na velikim mukama kada bude određivao čuvara mreže nacionalnog tima.

SRBIN JE PRINC RIMA: Svilar ODUŠEVIO fudbalski svet!

Foto: twitter.com

Mile Svilar je heroj Rome, nakon što je sa dva odbranjena jedanaesterca u penal seriji odveo svoj tim u osminu finala Lige Evrope.

Oba meča Rome i Fejnorda završeni su rezultatom 1:1, pa je u Rimu odlučivala penal lutrija. Romini igrači pogađali su četiri od pet udarca, dok su gosti pogodili dva od četiri, a ta dva je zaustavio naš čuvar mreže vrhunskim reakcijama.

Svilar je pokazao da je jedan od najboljih mladih čuvara mreže na planeti, a oduševljenje njegovom partijom nije krio ni Paolo Dibala, zvezda ekipe iz Rima, koji je postavio sliku sa Miletom na Instagram uz moćan opis: "Naš heroj" - napisao je Dibala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paulo Dybala (@paulodybala)

 

Pohvale nisu izostale ni od strane trenera "vučice" Danijelea De Rosija.

- Mile je mentalno jak i ima veliku podršku od tima, koji stoji iza njega. Sada brani redovnije, a ima podršku i od Ruija Patrisija (portugalski golman, prim.aut.), koji je sjajan čovek. Znam da ljudi kažu da su penali sreća, ali nije baš tako. Mile je proučavao protivnike i vredno radi, brzo reaguje i zato nam je doneo prolaz dalje - rekao je De Rosi.

Sjajna forma Svilara raduje i selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija, koji će biti na slatkim mukama, jer u svojim redovima ima i fantastične čuvare mreže kao što su Đorđe Petrović(Čelsi), Vanja Milinković-Savić(Torino) i Predrag Rajković(Majorka).

Žestoka konkurencija za "jedinicu" Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading