RUSI NUDE MILIONE! BASNOSLOVNA PONUDA za krilo crno-belih!

Autor:

Sport

17.02.2024

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će odoleti?

RUSI NUDE MILIONE! BASNOSLOVNA PONUDA za krilo crno-belih!

Foto: Tanjug/AP

Bivši fudbaler Partizana, a sadašnji PAOK,  Andrija Živković, postao je predmet velike potrage uoči završetka prelaznog roka u Rusiji.

Lideru Krasnodaru gorući je prioritet da se pojačaju na krilnim pozicijama, a Živković je postao apsolutni prioritet za ovaj tim. Međutim, postoji jedan problem - PAOK nema nameru da proda srpskog reprezentativca, čak i sa novom, poboljšanom ponudom Rusa.

Krasnodar je na sto pred tim sa Tumbe stavio ponudu vrednu 9.000.000 evra, ali je PAOK odbio ovu ponudu. Grčki mediji prenose da se Solunci bore za titulu u Grčkoj i ne žele da izgube jednog od ključnih fudbalera. Takođe, ni sam Živković nema nameru da napusti Solun, naročito zbog toga što će mu se supruga uskoro poroditi, te ne želi da izlaže porodicu dodatnom stresu oko selidbe.

Foto: Starsport

Andrija Živković

Pored toga, čak ni ugovor od 2.000.000 evra po sezoni na tri godine nije privukao desno krilo da promeni stav oko promene kluba. Živković bi primao čak 30 odsto veću platu u odnosu na onu iz PAOK-, a njegov otac bi dobio ogroman novac na ime provizije za transfer. Ipak, 27-godišnjak je rekao - ne.

Iako je Živković odbio ponuđeni ugovor, Grci pišu da to neće obeshrabriti Krasnodar, koji će se vratiti sa novom ponudom kako bi pokušao da angažuje ovog talentovanog fudbalera.

PAOK je trenutno prvoplasirana ekipa grčkog šampionata sa 51. bodom kraj svog imena

 

Standings provided by Sofascore

 


BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading