DEŽA VU IZ PARTIZANA! Otac Andrije ŽIVKOVIĆA ponovo u kvari posao! TRAŽI OD RUSA 3.000.000 evra više da nagovori sina?!

Autor: M. M.

Sport

03.02.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je blizu Krasnodara, ali...

DEŽA VU IZ PARTIZANA! Otac Andrije ŽIVKOVIĆA ponovo u kvari posao! TRAŽI OD RUSA 3.000.000 evra više da nagovori sina?!

Foto: Tanjug/AP

Andrija Živković

Srpski fudbaler Andrija Živković blista u dresu solunskog PAOK, a dobre partije preporučile su ga brojnim klubovima koji ga žele u svojim redovima.

Srpski reprezentativac navodno je na pragu transfera u ruski Krasnodar, pišu ruski mediji, ali se pred pregovaračima pojavio neočekivani problem. Transfer je, navodno, zapao u ćorsokak i sada je sve dalje od realizacije, iako je na početku sve teklo kao po loju. A, razlog je Andrijin otac!

Slična situacija, svojevrsni deža vi, dogodio se i prilikom prvog Živkovićevog transfera u inostranstvo, nakon što je na sebe skrenuo pažnju igrajući za beogradski Partizan. Poznat je Jovica Živković kao veoma nezgodan pregovarač, a čini se kao da bi mogao da pokvari i još jedan posao za njegovog sina.

Naime, Rusi pišu da je prva ponuda Krasnodara iznosila sedam miliona evra, te da je PAOK bio spreman na dogovor, ali... Dodaju da Jovića Živković odjednom traži dodatna 3.000.000 evra kako bi, navodno, ubedio Andriju da potpiše za rusku ekipu. Nadaju se u Krasnodaru da će moći malo da smanje ponudu, odnosno, da će biti dovoljno da plate 6.000.000 evra Grcima, dok bi Živković senior mogao da dobije 1.500.000 evra.

Andrija ima 27 godina i ugovorom je za solunske crno-bele vezan do juna 2027. U tekućoj sezoni tamošnjeg šampiona odigrao je 15 utakmica za PAOK i postigao šest golova, uz jednu asistenciju.

Za reprezentaciju Srbije skupio je 42 nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading