OVO JE PRAVI RAZLOG! Nije Živković ostao ZBOG NOVCA!

Autor:

Sport

11.02.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana pružio je uvid u svoj život.

OVO JE PRAVI RAZLOG! Nije Živković ostao ZBOG NOVCA!

Foto: Tanjug/AP

Srpski fudbaler Andrija Živković ostaće u redovima PAOK do kraja sezone, iako je bio blizu transfera u Krasnodar. Ruski klub je ponudio ozbiljnu sumu od 7.500.000 evra za njegove usluge, što bi zadovoljilo čelnike grčkog tima, posebno imajući u vidu da je on stigao kao slobodan agent iz Benfike.

Krasnodar je bio veoma zainteresovan za angažovanje Živkovića, pripremivši unosnu ponudu i za samog fudbalera.

Foto: Tanjug/AP

Andrija Živković

Iako su sve strane bile zadovoljne ponuđenim ciframa (uključujući oca fudbalera), Andrija Živković je na kraju odlučio da odbije transfer u Krasnodar. Prema tvrdnjama ruskih medija, razlog za odbijanje ponude je prinova koja će uskoro stići u porodicu Živković.

Naime, devojka srpskog reprezentativca Elizabeta bi uskoro trebalo da rodi njihovo dete, pa je fudbaler odlučio da ne izlaže svoju porodicu dodatnom naporu i stresu prilikom selidbe i prilagođavanja na novu sredinu.

Prema ruskim medijima, Andriji je bi ponuđen trogodišnji ugovor sa rastućom platom. Za prvu sezonu, Živković bi dobio 1.800.000 evra, u drugoj sezoni prihodovao 2.000.000 evra, a u završnoj godini čak 2.200.000 evra, uključujući i bonuse.

Ovo je znatno veća suma u odnosu na ono što trenutno zarađuje u PAOK (1.200.000 evra), ali izgleda da ćemo ga i dalje gledati na Tumbi. 

PAOK  je za sada prvoplasirana ekipa Grčke sa 50 osvojenih bodova u 21. kolu. Sa Živkovićevim ostankom, šanse za titulu su im samo porasle. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO



 

Komentari (0)

Loading