STIŽU RODE! Supruga objavila SJAJNE vesti! Reprezentativac Srbije postaje TATA! (FOTO)

Autor:

Sport

23.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler PAOK Andrija živković i njegova izabranica uskoro će postati roditelji.

STIŽU RODE! Supruga objavila SJAJNE vesti! Reprezentativac Srbije postaje TATA! (FOTO)

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Piksijev "orao" trenutno brani boje solunskog PAOK, gde igra jako dobru sezonu, a nema sumnje da će ova godina za njega biti posebna!

Naime, srpski reprezentativac Andrija Živković (27) postaće tata!

- Nas troje! Naša ljubav raste - napisala je Andrijina verenica u opisu objave, u kojoj je nekoliko fotografija na kojima se vidi kako joj Živković ljubi stomak.

Živković je već izvesno vreme u skladnoj emotivnoj vezi s lepom brinetom Elizabetom. Verili su se u najluđoj noći, što su brže-bolje podelili s javnošću putem mreža, a sada su otkrili da je beba na putu.

Nema dileme da će ovaj par zauvek pamtiti 2024. godinu, jer su sada objavili najlepšu moguću vest, a Elizabet se pohvalila vereničkim prstenom u novogodišnjoj noći na svom Instagram profilu.

Inače, rođeni Nišlija je karijeru počeo u Humskoj. Dres Partizana nosio je od 2013. do 2016. godine, kada je prešao u portugalsku Benfiku.

Za velikana iz Lisabona odigrao je četiri sezone, da bi se potom preselio u Grčku i potpisao ugovor sa solunskim "ratnicima". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading