SKANDAL U NAJAVI! Pojavila se Peleova ćerka iz TAJNE VEZE! Evo šta TRAŽI! Hitno se OGLASILI advokati slavnog Brazilca!

Autor:

Sport

23.01.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo fudbalske legende Pelea mora da bude ekshumirano, da bi se dokazalo da li je on otac žene koja tvrdi da je njegovo dete, nakon što je DNK test otkrio „veliku mogućnost” krvne veze.

SKANDAL U NAJAVI! Pojavila se Peleova ćerka iz TAJNE VEZE! Evo šta TRAŽI! Hitno se OGLASILI advokati slavnog Brazilca!

Foto: Tanjug/AP

Žena koja tvrdi da je Peleova ćerka iz "tajne veze", zahtevala je ekshumaciju njegovog tela kako bi dokazala da li joj je on otac.

Marija do Sokoro Azevedo, 60, naložila je advokatu da to učini skoro pet godina nakon što je prvi put pokrenula tužbu za utvrđivanje očinstva.

Izveštaji preko noći, citirajući advokata Markosa Fernanda dos Santosa Souzu, kažu da su prvi testovi bili negativni, ali je DNK test pokazao "velike mogućnosti" krvne veze sa brazilskim centarforom.

On je rekao da sada „nemaju druge opcije“ osim da zatraže ekshumaciju Peleovog tela kako bi „rešili situaciju“.

Republika

Foto: Shutterstock

 

Pele, koji je umro u 82. godini 29. decembra 2022. u bolnici u Sao Paulu nakon što mu je uklonjen tumor iz debelog creva, prepoznao je mogućnost da bi mogao imati još jedno dete u testamentu. Navodno je pristao na DNK test, ali je umro pre nego što je mogao da se obavi.

Pele se ženio tri puta i zvanično ima sedmoro dece, uključujući i pastorku. Prošle godine je objavljeno da je fudbalska ikona ostavila 13.000.000 funti tajnoj ćerki u testamentu nakon što je proveo život negirajući da je njen otac.

Marija do Sokoro Azevedo je u nedelju u brazilskom TV programu javno govorila o svojim tvrdnjama da je Peleova ćerka i insistirala na tome da nije zainteresovana za njegov novac.

Ona je izjavila ekla da njena pokojna majka nikada nije rekla bivšem reprezentativcu Brazila i Santosa da je trudna sa njihovim detetom nakon šverca u Sao Luisu.

Marija, koja potiče iz države Piaui na severoistoku Brazila, naglašava da je prvi put odlučila da uradi DNK test 2019. godine kada je radila kao sobarica u Sao Paulu.

Foto: Tanjug/AP

detalj sa sahrane Pelea

Pele je ostavio 30 odsto svog imanja svojoj udovici, trećoj ženi Marici Aoki, dok će još 60 odsto biti podeljeno između njegove dece i 10 odsto na dvoje unučadi. Njegova neto vrednost u trenutku njegove smrti procenjena je na oko 78 miliona funti.

Njegovo dvoje njegove dece, Edinho Nasimento i Flavija Kristina, pristali su na DNK testove nakon čitanja testamenta svog oca.

Ako Marija do Sokoro Azevedo na kraju bude priznata kao njegovo osmo dete, ona bi mogla da traži svoj deo imanja koji je dodeljen njenoj braći i sestrama.

Advokat Peleove porodice, Augusto Miglioli, rekao je da će njegova porodica osporiti svaki zahtev za ekshumaciju na osnovu toga što su DNK testovi pokazali da Marija nije ćerka legendarnog fudbalera.

Peleu je pre smrti naređeno da uradi DNK test kako bi dokazao Marijino očinstvo 2022. godine. Test nije obavljen iz zdravstvenih razloga, ali je Brazilac ostavio u testamentu potrebu za dokazivanjem očinstva, prema lokalnim izveštajima.

Edson Nasimento dos Santos Pele, jedini igrač koji je tri puta osvojio Svetsko prvenstvo, sahranjen je u januaru prošle godine u mauzoleju koji je kupio 19 godina ranije na Memorijalnom ekumenskom groblju.

To je visoka zgrada u Santosu, brazilskom lučkom gradu u kojem je "Kralj" proveo većinu svoje karijere, koja drži Ginisov svetski rekord kao najviše groblje na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading