SANJA VUČIĆ JAVNO MOLI ZA POMOĆ! Nakon pogrešne dijagnoze naišla na nove probleme: POMOZITE MI!

Autor:

Zabava

23.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica obelodanila detalje zdravstvenih problema!

SANJA VUČIĆ JAVNO MOLI ZA POMOĆ! Nakon pogrešne dijagnoze naišla na nove probleme: POMOZITE MI!

Foto: printscreen/RTV Pink

Sanja Vučić, nekadašnja članica grupe "Hurricane", već duže vreme posvećeno radi na svojoj solo karijeri, koja je sve više u usponu. Međutim, nedavno se oglasila na društvenoj mreži "X" sa molbom za pomoć u vezi sa očuvanjem životne radosti i vitalnosti. Tražeći savete o preparatima i mineralima koji bi joj mogli pomoći da održi poletnost tokom šetnje gradom, Sanja je otvorila temu koja je izazvala pažnju javnosti.

Da li lajna zna neke preparate, minerale, šta god… Koji mogu da pospeše životnu radost i polet? Da mogu da prošetam po gradu 20 minuta, a da mi se ne zeva i da mi ne pada glava xD pomožite miii.

U nedavnom intervjuu, Sanja je otvoreno progovorila o svojoj borbi za zdravlje, otkrivajući da je posetila psihijatra u potrazi za odgovorima na svoje zdravstvene probleme. Nakon što joj je dijagnostikovana pogrešna bolest, uzeta je u obzir mogućnost depresije, međutim ispostavilo se da ta dijagnoza nije bila tačna. Sanja je istakla da joj nisu odgovarali propisani antidepresivi te da ih nije koristila.

- Bila sam kod psihijatra i mislila sam da je to neki vid depresije, što doktorka meni jeste na kraju dijagnostikovala - kazala je Sanja Vučić na početku, pa otkrila da joj je tad ustanovljena pogrešna bolest.

- To, naravno, nije bilo tačno. Prepisala mi je antidepresive, što ja, naravno, nisam pila - dodala je za Kurir nekadašnja članica grupe "Hurricane".

Republika

Foto: ATAImages

Sanja Vučić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading