KONAČNO OTKRILA TAJNU SVOG NOVOG DEČKA: Sanja Vučić zbog bivšeg morala da ćuti o svemu!

Autor:

Zabava

19.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Vučić je prekinula tišinu, pa otkrila sve o novoj vezi i misterioznom partneru.

KONAČNO OTKRILA TAJNU SVOG NOVOG DEČKA: Sanja Vučić zbog bivšeg morala da ćuti o svemu!

Foto: ATAImages

Sanja Vučić, bivša članica grupe "Hurricane", otkrila je da je već neko vreme srećno zaljubljena. Iako je obično veoma "škrta" na informacijama, kada je u pitanju njen ljubavni život, ovog puta je rešila da podeli nekoliko detalja o svom novom partneru.

- O partneru nikada nisam pričala ni o našem upoznavanju. Ne bih volela ni da se zna za njega. Opekla sam se već jednom u prošlosti, gorak mi je ukus u ustima, zato krijem svoj privatni život. Neka znaju da se zove Nenad, neka znaju i kako izgleda i to je kraj. Šta ima ko da ga gleda, on je samo moj momak - objasnila je Sanja kroz smeh pa objasnila da li joj prijaju komentari da je milionerka.

Republika

Foto: ATAImages

Sanja Vučić

 

- Super je postati milionerka na jutjubu. Sa nula očekivanja sam ušla u ceo taj projekat oko albuma, koji je moj prvenac. Eto imala sam sreće da mi se želja ispunila da objavim album. Poslužila me je i sreća u snimanju spotova, što je stvarno super. Na kraju sam uspela da za dva meseca sve snimim i izbacim. Pitala sam se često zašto ja ovo sve sebi radim - rekla je pevačica za domaće medije.

Sanja je pokazala da je uporna i posvećena svojoj karijeri, te da je spremna da uloži naporan rad kako bi ostvarila svoje snove. Njen uspeh na Jutjubu i brz tempo snimanja i izbacivanja albuma svakako su impresivni podaci o njenom radu i posvećenosti muzici.


Kroz ovaj intervju, Sanja Vučić je pokazala svoju ranjivu i iskrenu stranu, ističući važnost privatnosti i istrajnost u ostvarivanju svojih ciljeva. Sigurno je da će mnogi nestrpljivo čekati da čuju više o njenom novom albumu i ljubavnoj vezi sa misterioznim Nenadom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading