ATRAKTIVNA BRAZILKA SE BAVI SUĐENJEM, ALI DODATNO ZARAĐUJE PREKO SAJTA ZA ODRASLE! Evo KOGA bi od fudbalera ISPROBALA! (FOTO)

Autor:

Sport

19.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Debora kači svoj sadržaj na "Onlifans" platformu.

ATRAKTIVNA BRAZILKA SE BAVI SUĐENJEM, ALI DODATNO ZARAĐUJE PREKO SAJTA ZA ODRASLE! Evo KOGA bi od fudbalera ISPROBALA! (FOTO)

Foto: Profimedia

Debora Peišoto

Vrlo verovatno do sada niste za nju čuli, ali nakon ovoga ćete upamtiti ime - Debora Peišoto. Ona pokušava da se probije u svetu sporta kao linijski sudija. U isto vreme traži način za dodatnu zaradu, pa tako ima svoj profil na sajtu za odrasle "Onlifans". Zahvaljujući svojim fotografijama, snimcima i objavama privukla je veliku pažnju.

Tako je portal "Džam Press" napravio intervju sa njom početkom marta prošle godine i njena priča postala je viralna. Tako je dobila pitanje i ko bi od poznatih fudbalera dobro prošao na spomenutom sajtu za odrasle. Pričala je o Kejnu, Mesiju, Ronaldu, Embapeu...

- Kejn bi dobio crveni karton odmah, da se tako izrazim, bolje je za njega da ne pokušava, rekla bih da je previše tih i stidljiv, ne bi to uspelo, počela je Debora.

Za razliku od engleskog napadača, uverena je da bi Erling Holand i Kilijan Mbape odlično prošli na "Onlifansu".

- On bio bio veoma uspešan. Visok, jak, mlad, ljudi bi poludeli za njim, šta god da objavi. Mbape je taokđe mlad, jak, ima mnogo fanova, bio bi baš uspešan, dodaje ona.

Za Kristijana Ronalda ima očekivan odgovor.

- On je odavno se*s simbol, mišićavo telo, vidi se da radi, vežba, perfektan je, garantovan uspeh, nastavila je Brazilka.

Po njenom mišljenju Lionel Mesi bi se teško probio tamo.

- Njemu bih dala žuti karton. Deluje veoma fino i povučeno. Ne znam da li bi bio uspešan, mada bi bilo vredno pokušaja, zaključila je Debora.

Što se tiče njene karijere, upisala je školu za sudije u fudbalskom savezu Brazila. Radi na tome da joj glavni posao postane linijski sudija, ali joj je želja da jednog dana bude i u ulozi glavnog sudije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading