LEGENDA FRANCUSKE "PLJUNULA" NA MBAPEA: Svim srcem želim da ode! LJUTI ME I UMARA! Nema snage ni KARAKTERA!

Autor: M. M.

Sport

03.01.2024

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštro izlaganje Kristofa Dugarija.

LEGENDA FRANCUSKE "PLJUNULA" NA MBAPEA: Svim srcem želim da ode! LJUTI ME I UMARA! Nema snage ni KARAKTERA!

Foto: Tanjug/AP

Napadač PSŽ-a Kilijan Mbape

Jedan od najboljih fudbalera današnjice, Kilijan Mbape, ponovo je tema broj jedan u francuskim fudbalskim krugovima.

Naime, zvezda Pari Sen Žermena opet je na meti Real Madrida, a od njega navodno stižu pozitivni signali "kraljevskom klubu". To je bio slučaj i prethodnih nekoliko puta, ali su "sveci" uspevali da zadrže svog najboljeg igrača.

O Mbapeu je sada govorio legendarni francuski reprezentaivac Kristof Dugari, koji se nada će Kilijan napustiti PSŽ.

- Svim srcem se nadam da će da ode iz PSŽ-a. Mbape stagnira. Postaje predvidljiv u duelima, nedostaje mu snage i karaktera. Često je nevidljiv na terenu. Izgled mu je negativan, sve više maše rukama. Čini mi se da je pomalo izgubljen. Već nekoliko meseci stvari u PSŽ ne idu dobro - rekao je Dugari za RMC i dodao:

- Svakih šest meseci pitanje je da li će Kilijan da ode. To me ljuti i umara. Želim da Mbape odabere klupski projekat umesto ličnog. Umoran sam od glasina o njegovoj budućnosti, umoran sam od toga. Nije me više briga.

Ali, u korist francuskog superstara govore brojke. On je, naime, na 16 utakmica ove sezone postigao 18 golova i dodao još dve asistencije. Za reprezentaciju je odigrao 75 utakmica i 46 puta se upisao u strelce, a njegova tržišna vrednost po "transfermaktu" iznosi 180.000.000 evra.

Navodno Real želi da iskoristi činjenicu da je Mbape ušao u poslednju godinu ugovora sa PSŽ, pa bi na "Santiago Bernabeu" mogao da završi čak i besplatno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading