ZAPOSLIO SE SINIŠIN SIN DUŠAN! Miha junior postao fudbalski agent! Italijani ga šalju u Srbiju!

Autor: M. M.

Sport

03.01.2024

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljna agencija!

ZAPOSLIO SE SINIŠIN SIN DUŠAN! Miha junior postao fudbalski agent! Italijani ga šalju u Srbiju!

Foto: Printksrin

Dušan Mihajlović, sin proslavljenog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića, započo je karijeru fudbalskog agenta.

On je postao član "World Soccer Agency", koja brine o karijerama mnogih uspešnih fudbalera, među kojima je i srpski reprezentativac Filip Kostić, Dejan Kuluševski, Mojze Kin, Hoakin Korea, Edin Džeko, Luis Murijel i drugi.

Italijanska agencija proširuje svoju sferu interesovanja na područje Srbije, pa su u Dušanu Mihajloviću pronašli rešenje.

Veoma sam srećan što sam se pridružio WSA, jednoj od najboljih međunarodnih agencija u fudbalskoj industriji. Fudbal je je u istoriji moje porodice i za mene je još posebnije da sam ovde da zbog veze između mog oca Siniše i Alesandra Lućija. Zaista želim da mu zahvalim za ovu veliku priliku - poručio je Dušan Mihajlović.

Nema sumnje da je priliku dobio zahvaljujući i slavnom ocu.

- Za mene on nije bio samo tata. On je bio superheroj, idol. Bio je sve. Gledao sam ga sa ljubavlju i divljenjem. Ovo je bila godina sra..., ne znam kako da nađem drugi izraz. Ali pokušaj da kreneš napred razmisli šta bi rekao ili uradio. U porodici smo već bili veoma bliski, sada smo još bliži. A tu je majka koja je svima nama velika zaštita. Pričati o ocu nije teret, već čast. A kad mi kažu da ličim na njega, da pravim iste gestove kao on, srce mi se puni. Sve ovo važi za svu Sinišinu decu. Divno je ponovo čuti njegov glas, videti slike. Ali i bol jača... Tata je svuda u mojoj sobi. Na zidovima, na noćnom ormariću, svuda. Ako jednog dana budem imao sina zvaće se Siniša - rekao je Dušan nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading