RETROGRADNI MERKUR JE KONAČNO ZAVRŠEN! Sada je pravo vreme da uradite OVO i promenite svoj život!

Autor:

Lifestyle

03.01.2024

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle perioda mučenja i stagniranja, retrogradni Merkur je završen, a ove tri stvari bi trebalo sada da uradite.

RETROGRADNI MERKUR JE KONAČNO ZAVRŠEN! Sada je pravo vreme da uradite OVO i promenite svoj život!

Foto: shutterstock

U ponedeljak 1. januara se završio retrogradni Merkur, što znači da će neke stvari konačno krenuti ili ćete ih lakše rešavati, naročito u međusobnoj komunikaciji. Mnogo lakše ćete se izražavati i poruka koju želite da pošaljete će biti pravilnije shvaćena nego u poslednje tri nedelje.

Tokom retrogradnog Merkura možemo osećati kao da stvari ne idu u željenom pravcu, iako postoje stvari kojima možemo sebi period retrogradnog Merkura olakšati. Sada je došlo vreme kada će nelagoda postepeno nestati.

Nemojte zaboravite da Merkurov post-retrogradni period senke traje do 20. januara, te nastavite da brinete o sebi i nemojte da očekujete promene preko noći, za sve je potrebno vreme i strpljenje.

Evo koje stvari je dobro sada uraditi:

1. Razgovarajte, izvinite se i oprostite

U poslednje vreme su energije bile napete, naročito kada se radi o komunikaciji, te je u mnogim odnosima došlo do pucanja. Došlo je vreme za iskrene razgovore, ali i za izvinjenja. Svoja osećanja izrazite mirno i dozvolite drugima da izraze svoje potrebe, te pokušajte da ih razumete i prihvatite ono što govore.

2. Organizujte svoj dom

Odličan je period za renoviranje i preuređivanje doma. Stvorite sebi prijatniju atmosferu, sredite deo u kom ćete rado provoditi dane. Takođe, sada je dobro vreme za kupovinu novih detalja kojima ćete upotpuniti svoj prostor, a možeter pokušati i da budete kreativni i sami napravite neki dodatak.

Takođe, ukoliko ste u poslednjih nekoliko nedelja više posezali za hranom, trebalo bi da svoju ishranu prilagodite i smanjite šećer, alkohol i kofein, ali i da dodatke neophodne dodatke ishrani i hranu punu vitamina, piše Sensa.

3. Donesite odluku, dogovorite se, potpišite..

U vreme retrogradnog Merkura saveti su da nije dobro sklapati važne ugovore, dogovre ili  kupovati vredna dobra jer se može desiti da nešto  krene po zlu. Tako da, ukoliko ste poslednjih nedelja odlagali donošenje odluka, sada je pravo vreme da ih donesete, hrabro i odlučno potpišete važna dokumenta, odlučite se za nove projekte, saradnju i promene.

Sada je dobro vreme i za dodatno obrazovanje i za sve ono što smo nedeljama unazad odlagali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading