VODITELJKA RTS SAOPŠTILA TRAGIČNE VESTI UŽIVO U PROGRAMU: Smrtni slučaj je zatekao, sa knedlom u grlu saopštila za NJENU SAHRANU!

Autor:

Zabava

03.01.2024

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka RTS saopštila tragične vesti uživo u programu!

VODITELJKA RTS SAOPŠTILA TRAGIČNE VESTI UŽIVO U PROGRAMU: Smrtni slučaj je zatekao, sa knedlom u grlu saopštila za NJENU SAHRANU!

Foto: Instagram.com

Danas je tužan dan za kolege Nade Perić Kovačević, dugogodišnje članice RTS-a, koja je preminula nakon 25 godina rada u ovoj medijskoj kući. Nada je bila šef pravne službe, a posebno se isticala u zaštiti autorskih prava serija i filmova. Njen doprinos javnom servisu bio je neizmerno važan, a kolege su se emotivno oprostile od nje u Večernjem Dnevniku, prenosi Pulsonline.

- Preminula je naša koleginica, Nada Perić Kovačević. 25. godina je radila na RTS-u, bavila se i zaštitom autorskih prava serije i filmova. Oproštaj je u subotu, 6. januara, na Novom groblju - saopštili su u Dnevniku na RTS-u.

Foto: Instagram.com

Voditeljka RTS

 


Uprkos tome što se Nada nije bavila umetnošću poput svoje ćerke Lene Kovačević, njena važnost u porodici i u poslovnom svetu bila je neosporna. Upravo je njen radni angažman na Javnom servisu bio od velikog značaja za medijsku produkciju, a njen odlazak ostavlja veliku prazninu među kolegama i prijateljima.

Lena Kovačević se emotivnom porukom oprostila od majke na svom Instagram profilu, ističući Nadinu radost, ljubav i požrtvovanje kao savete za srećan život. Ova javna izjava otkriva duboku emotivnu vezu između majke i ćerke, dodatno ističući značaj Nade Perić Kovačević u svojoj porodici.

 

 

- Anđele moj, anđele naš, nado. Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela. Radost je tvoje srednje ime, ljubav i požrtvovanje tvoj savet za srećan život. Umela si da se raduješ životu u potpunosti, neverovatne životne energije po kojoj si prepoznatljiva, pa tako i poslednjih godina tokom prestrašne bolesti koju si nosila kao svoj Krst. Ti si učila nas kako da se sa bolešću tvojom nosimo. Kao da je sve normalno. A bila je borba... Bila si i u tome blagodarna. Nasmejana. Zaslužila si Svetlost. Mamice - napisala je lena. 

Iako se Nada nije isticala u javnosti kao njen suprug Dušan i ćerka Lena, mediji su je opisivali kao uglednu, cenjenu i uspešnu damu. Njena uloga u porodici bila je neizmerno važna, a njen rad kao advokat bio je stub njihove kuće. Nada je nosila bolest kao svoj krst, inspirišući sve oko sebe svojom blagodarnošću i osmehom, čak i tokom najtežih trenutaka.

Nada će biti sahranjena 6. januara u 13 časova na Novom groblju u Beogradu, gde će joj porodica, prijatelji i kolege odati poslednju počast. Njen odlazak ostavlja veliku prazninu, ali će njen lik i delo zauvek ostati u sećanju onih koji su je poznavali i voleli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading