REAL SPREMIO HLADNU OSVETU "SVECIMA": Mbape i PSŽ odbili 200.000.000 evra, IZIGRALI "KRALJEVIĆE", sada ga na "Bernabeu" odvode ZA DŽABE?!

Autor: M. M.

Sport

29.12.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ultimatum!

REAL SPREMIO HLADNU OSVETU "SVECIMA": Mbape i PSŽ odbili 200.000.000 evra, IZIGRALI "KRALJEVIĆE", sada ga na "Bernabeu" odvode ZA DŽABE?!

Foto: Tanjug/AP

Real Madrid i Kilijan Mbape - novo poglavlje! Izgleda da saga oko prelaska francuskog fudbalera u Španiju nema kraja, pošto se njegov transfer u Madrid opet bombastično najavljuje pred sam početak zimskog prelaznog roka.

Francuski napadač u januaru ulazi u završnu fazu ugovora sa Pari Sen Žermenom i ima pravo da počne pregovore sa drugim klubovima, a "kraljevski klub" sada ne želi da ponovi greške koje je napravio u 2021. i 2022. godini.

Tada je Mbapeu verovao na reč, a jedan od najboljih napadača današnjice ipak ostao u Parizu. Ovog puta Madriđani su postavili ultimatum Kilijanu Mbapeu i traže od igrača da već u januaru donese odluku o svojoj budućnosti. Kredibilni "Atletik" tvrdi da je bi "kraljevski klub" u slučaju da Mbape pristane da obuče beli dres do kraja januara s njim potpisao predugovor.

Real je Pari Sen Žermenu u poslednjim satima letnjeg prelaznog roka 2021. godine nudio 200.000.000 evra za Mbapea, koji je tada ulazio u poslednju godinu ugovora. Kilijan je želeo u Madrid, ali su Naser Al Kelaifi i prebogati katarski vlasnici to stopirali. Kilijan je tada obećao Realu da će doći, ali je uz ogroman pritisak francuske javnosti i finansijsku satisfakciju pogazio reč. Produžio je ugovor do 2024. godine.

Real bi sada, u slučaju potvrdnog odgovora reprezentativca Francuske mogao da servira hladnu osvetu šampionu Lige 1, te da mu igrača za kojeg je pre nešto više od dve godine nudio ogroman novac, odvede za džabe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading