(PRE)AMBICIOZNE NAJAVE IZ VOJVODINE! Idemo na TITULU, dovodimo OZBILJNA POJAČANJA i velika imena!

Autor: M. M.

Sport

29.12.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoljub Zbiljić puca visoko.

(PRE)AMBICIOZNE NAJAVE IZ VOJVODINE! Idemo na TITULU, dovodimo OZBILJNA POJAČANJA i velika imena!

Foto: Starsport

Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić govorio o aktuelnim dešavanja na "Karađorđu" i tom prilikom najavio šampionske ambicije novosadskog velikana.

Voša je prošlu sezonu završila kao peta na tabeli, dok je jesenji deo tekućeg ciklusa Superlige Srbije okončala na sedmom mestu sa bodom manje od četvrtoplasiranih Čukaričkog i Novog Pazara.

- Morali smo prvo da saniramo dugove iz prošlosti i da smirimo probleme i pritisak što se tiče novca. Zbog toga smo morali da prodamo najbolje igrače da bismo napunili budžet. Od ovog prelaznog roka mi krećemo sa dovođenjem ozbiljnih pojačanja. Pravimo ekipu za projekat koji nazivamo “Vojvodina šampion Srbije 2025/26”. Mi ovu godinu završavamo sa više od četiri miliona evra u plusu, to Vojvodina nije doživela poslednjih 30 godina. Ne dugujemo nikome ništa, državi, igračima, dobavljačima. Ovo je bilo potrebno da uradimo kako bismo u budućnosti napravili sjajne sportske rezultate koji će da dođu - rekao je Zbiljić za RTV.

Plasman u Evropu je takođe cilj.

- Mi smo u ovom trenutku na bod od četvrtog mesta i na devet od trećeg. Verujemo u naše igrače i struku. Ovom timu su falila još letos dva ili tri igrača. Žrtvovali smo taj prelazni rok da bismo stabilizovali finansijsku situaciju. Sad idemo na ta pojačanja. U zimskom prelaznom roku dovešćemo od dva do pet novih pojačanja i bićemo mnogo jači na proleće - dodaje prvi čovek "stare dame". 

Božidar Bandović nedavno je na klupi zamenio Ranka Popovića.

- Novi trener ima nemački pristup shvatanju fudbala. Mnogo priča na terenu, a malo van njega. Rezultat će sa njim da dođe na svoje. Božidar Bandović bio je moj predlog, kao i sportskog direktora. Njega pratimo duži period jer je ponuda iz Japana za Ranka stigla pre više od mesec dana. Stiglo nam je i obeštećenje za Popovića što se isto nije dogodilo u našem klubu više od 30 godina jer su treneri obično bili smenjivani zbog loših rezultata - kaže Zbiljić i najavljuje bombastična pojačanja:

- Pregovaramo sa reprezentativcima okolnih zemalja, u pitanju su sve ozbiljni igrači. Po našim shvatanjima to su veoma dobri fudbaleri i velika imena!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading