STRAVIČNE SCENE NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO SRPSKI MUZIČAR: Automobil totalno smrskan, Dejan na licu mesta nastradao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.01.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova tragična vest je duboko potresla muzičku scenu i ostavlja prazninu koju će teško biti popuniti.

STRAVIČNE SCENE NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO SRPSKI MUZIČAR: Automobil totalno smrskan, Dejan na licu mesta nastradao! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Just Grow It

 

 

Sinoć na Obrenovačkom putu desila se strašna saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio talentovani srpski muzičar Dejan Mitrović. Nesreća je uzrokovana naglim prelaskom u drugu traku od strane vozačice automobila, a Dejan je nažalost stradao na licu mesta usled siline udarca. Lekari Hitne pomoći nisu mogli učiniti ništa više osim što su konstatovali njegovu smrt.

Dejan Mitrović je bio velemajstor violine, a njegove kolege i prijatelji iz muzičkog sveta se emotivnim porukama opraštaju od njega na društvenim mrežama. Pevačica Marina Bogdanović je putem Instagrama poslala dirljivu poruku oproštaja, ističući kako će ga pamtiti i voleti takvog kakav je bio.

Ova tragična vest je duboko potresla muzičku scenu i ostavlja prazninu koju će teško biti popuniti. Dejan Mitrović je ostavio neizbrisiv trag u svetu muzike i njegovo nasleđe će zauvek živeti kroz njegova dela i sećanja onih koji su ga poznavali.

Dejan Mitrović, poznat i kao violinista "Kraljevi benda", ostavio je neizbrisiv trag u svetu muzike svojom virtuoznošću. Njegova strast prema muzici i izuzetan talenat inspirisali su mnoge, a njegova muzika će ostati kao večni podsetnik na njegovu umetničku genijalnost.


Nesreća na Obrenovačkom putu je podsetnik na krhkost života i važnost pažljive vožnje. Ovaj tragičan događaj će zauvek ostati u sećanju onih koji su poznavali Dejana Mitrovića i koji su uživali u njegovoj muzici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading