KRAJ SAGE! Partizanov ODBEGLI sin konačno NAŠAO klub!

Autor:

Sport

23.01.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle tužbe i dobijanja spora na sudu, napustio je Humsku.

KRAJ SAGE! Partizanov ODBEGLI sin konačno NAŠAO klub!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Srpski fudbaler Nemanja Jović je i zvanično postao novo pojačanje Eštorila. Ugovor sa portugalskim klubom potpisan je na tri i po godine, a bivši fudbaler Partizana stigao je bez obeštećenja u ovaj tim, posle dobijenog sudskog procesa.

Podsetimo, Jović je letos podneo tužbu protiv "parnog valjka", zbog neizmirenih obaveza i dobio spor, a zatim i čiste papire, međutim, do druge polovine januara nije uspeo da nađe novu sredinu.

Nema sumnje da će Eštoril dolaskom sjajnog krila dobiti na svežini u borbi za opstanak, a bivša velika nada crno-belih će pokušati da rehabilituje karijeru u Portugalu.

Od Jovića su u Humskoj očekivali višemilionski transfer, ali sve je otišlo u nepoželjnom pravcu. Od igrača koji je bio zaštitno lice na promociji dresova pred sezonu 2022/23, stigao je do sudskog procesa.

Inače, Nemanja Jović je za Partizan odigrao 95 zvaničnih utakmica, postigao 11 golova i imao deset asistencija. Znatno ispod proseka za momka od koga se očekivala mnogo uspešnija karijera.

Inače, jesenji prvak Superlige Srbije danas je predstavio novo pojačanje, a to je Korejac Jung Džun Goh, koji je stigao iz Pohang Stilersa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading