SAGA JE ZAVRŠENA! Matija Popović konačno POTPISAO za OVAJ klub!

Autor:

Sport

22.01.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler biće prosleđen na pozajmicu.

SAGA JE ZAVRŠENA! Matija Popović konačno POTPISAO za OVAJ klub!

Foto: Fudbalski savez Srbije

Saga je završena! Matija Popović ima novi klub! Mladi biser srpskog fudbala je konačno pronašao način da potpiše za Napoli, preciznije, šampion Serije A mu je konačno pronašao mesto gde može da ode odmah na pozajmicu, a to će biti - Monca

Danima unazad traje saga oko Popovićevog potpisa, jer je najpre trebalo da potpiše za klub podno Vezuva, pa je nastao problem zbog toga što je u klubu ispunjen broj igrača van Evropske unije.

Velikan sa stadiona "Dijego Armando Maradona" je potom dogovorio da Popović ode na pozajmicu u Frozinone do kraja sezone, ali ni taj klub nije imao mesta za igrače van EU, pa je i ta solucija pala u vodu.

 

 

Izbor je na kraju pao na - Moncu! Popović će do kraja sezone nositi dres ove ekipe, koja zauzima 12. poziciju na tabeli Serije A.

Podsetimo, Popović je bio najpre na korak od Milana, onda se u trku uključio Juventus, pa Bajern Minhen, ali je Napoli bio najkonkretniji.

Matija je rođen 2006. godine, dok u Italiju odlazi kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Partizanom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading