NA OVO SVAKI MUŠKARAC PADA: Ako TO posedujete već je pola "posla", ZAVODNICA ste!

Autor: M.O.

Lifestyle

17.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niste ni svesni koliko ste zavodljivi.

NA OVO SVAKI MUŠKARAC PADA: Ako TO posedujete već je pola "posla", ZAVODNICA ste!

Foto: pixabay.com

Jači pol često smatra ženski glas izuzetno privlačnim, ali nije dovoljno samo promeniti ton - važno je da pažljivo razmislite o tome šta izgovarate.

Naučnici su nedavno sproveli istraživanje o tome kako boja glasa utiče na muškarce i žene u kontekstu zavođenja. Rezultati su bili iznenađujući - boja glasa, kao i način govora, pokazali su se kao ključni faktori koji utiču na privlačnost, posebno kada su u pitanju muškarci!

Republika

Foto: pixabay.com

Žena ima moć da na razne načine zavede muškarca

U istraživanju su učesnici bili zamoljeni da izgovore brojeve od jedan do deset normalnim glasom, a zatim da istu radnju ponove, ali koristeći boju glasa koja im se činila seksi i zavodljivom.

Druga grupa učesnika je slušala ove snimke i trebalo im je da procene koja boja glasa zvuči najzavodljivije. Rezultati su bili fascinantni:

Žene gotovo uopšte nisu reagovale na muške pokušaje da bojom glasa zvuče privlačno, dok su muškarci jednoglasno ocenili zavodljive ženske glasove kao izuzetno seksi.

Naučnici objašnjavaju da kada žene žele da zvuče privlačno, obično spuštaju ton glasa kako bi postao dublji, govore sporije i tiše. To muškarci percipiraju kao mnogo atraktivnije u poređenju sa uobičajenim načinom govora.

Ovi stručnjaci tvrde da je ovde reč o prirodnoj, instinktivnoj reakciji, koja deluje na muškarce na sličan način kao što oblik tela ili miris kože utiču na privlačnost. Dakle, iako su naučni dokazi sada evidentni, važno je da prvo pažljivo razmislite o tome šta želite da kažete kada želite da zavedete muškarca, a ne samo o tome kako zvuči vaš glas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading