ŠOK ZA IGORA DULJAJA: Golman Partizana ZAVRŠIO SEZONU!

Autor:

Sport

12.02.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problem za crno-bele!

ŠOK ZA IGORA DULJAJA: Golman Partizana ZAVRŠIO SEZONU!

Foto: Starsport

Čuvar mreže Partizana Nemanja Stevanović završio je sezonu zbog infekcije koksaki virusom!

- Stevanović je podvrgnut svim medicinskim analizama u Opštoj bolnici Acibadem Bel Medic posle čega je, u okviru tretmana, preporučeno mirovanje kako ne bi došlo do neželjenih posledica“, navodi se dalje i dodaje:

Golman Partizana je pod lekarskim nadzorom tokom koga će se pratiti tok i brzina oporavka. Nemanji želimo brz oporavak i povratak na teren - stoji u saopštenju Partizana.

Nemanja Stevanović je u Partizanu oid 2016. godine, a iako je rezervni golman, kad god dobije priliku da stoji među stativama maksimalno je i iskoristi.

Nemanja je imao tešku životnu priču koju je svojevremeno ispričao za naš portal Republika.rs.

Rano je ostao bez oca što je uticalo na to da postane borac kakav jeste.

- Otac mi je poginuo u ratu 1992, kad sam bio beba. Video me je samo jednom. Odrastao sam s majkom, to me je dodatno motivisalo da budem bolji. Majka mi je bila sve. Nije joj bilo lako u tom periodu, ali sam, na kraju, izašao na pravi put. Znao sam da nema nazad i da moram da uspem u životu.  U svakom elementu mi je nedostajao, svakog trenutka. Srećom, imao sam podršku ostalih članova porodice, koji su se trudili da mi nadomeste taj nedostatak. Bili su oko mene ujaci, stričevi.

Iako ste imali dosta problema, uvek ste nasmejani i lepo raspoloženi...

- Da, ja sam veliki veseljak. Uvek sam raspoložen za društvo i dobru atmosferu. Međutim, znam i ja da zaplačem. Veliki sam emotivac, ja sam Bik u horoskopu. Često mi se desi da pustim suzu kad gledam "S Tamarom u akciji" ili onu emisiju "Moja dedovina", kad vidim decu koliko teško žive, to me baš pogodi.

Nema sumnje da će Stevanović i iz ove borbe izaći još jači, a ostaje nada da će mu oporavak trajati što kraće uz minimalne posledice po zdravlje.

Što se Partizana tiče, njih očekuje velika borba za titulu u Superligi Srbije sa večitim rivalom Crvenom zvezdom, a crno-beli se nalaze na prvoj poziciji sa bodom više od crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading