ĐIĐI BUFON PRIZNAO ŠOKANTNU PREVARU! Nećete verovati ŠTA je uradio!

Autor:

Sport

12.02.2024

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gresi iz mladosti ga proganjaju..

ĐIĐI BUFON PRIZNAO ŠOKANTNU PREVARU! Nećete verovati ŠTA je uradio!

Foto: Tanjug/AP

Đanluiđi Bufon, čuveni italijanski golman, ostavio je neizbrisiv trag u fudbalskoj istoriji svojom izuzetnom karijerom, ali je kao i svi samo čovek. 

Ovaj fudbalski velikan, koji je već sa 18 godina postao zvezda italijanske lige, šokirao je javnost otkrivši da je platio za svoju srednjoškolsku diplomu.

- Napravio sam mnogo grešaka kada sam bio mlad. Najviše se stidim što sam kupio diplomu srednje škole. Nikada to ne bih uradio jer je nečasno. Ne želim da idem prečicama do uspeha. Ali, dobro. Nisam savršen i mislim da sam zato blizak sa ljudima - izjavio je Bufon.

Ovo priznanje je šokiralo mnoge, ali svakako ne umanjuje njegovu blistavu karijeru.

Bufonov fudbalski put obilovao je uspesima, a on se smatra jednim od najboljih golmana svih vremena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đanluiđi Bufon

 

Bio je šampion sveta sa Italijom, višestruki šampion Italije sa Juventusom, a branio je i za Parmu i francuski PSŽ. Sa svojom izuzetnom sportskom karijerom, Bufon je ostavio neizbrisiv pečat u fudbalskom svetu.

Nakon završetka igračke karijere, Đanluiđi Bufon je preuzeo novu ulogu kao šef delegacije reprezentacije Italije, preuzimajući funkciju koju je nekada imao pokojni Đanluka Vijali.

Ovaj korak označava novi početak za Bufona van terena, gde će i dalje biti uključen u svet fudbala na značajnoj poziciji. Svojim iskustvom i znanjem, Bufon će sigurno doprineti daljem razvoju italijanskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading