SKANDALOZNI SNIMAK PIJANOG OPOZICIONARA! Poslanik pomešao alkohol i lekove pa pao sa žardinjere (VIDEO)

Autor:

Svet

12.02.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barnabi Džojs: Poslanik u nezgodnoj situaciji

SKANDALOZNI SNIMAK PIJANOG OPOZICIONARA! Poslanik pomešao alkohol i lekove pa pao sa žardinjere (VIDEO)

Foto: printskrin


Aktuelni australijski poslanik Barnabi Džojs našao se u centru pažnje nakon što su objavljeni šokantni video snimci na kojima leži pored puta i mrmlja psovke nakon nezgode koja se dogodila kasno uveče. Džojs je navodno pao sa saksije na kojoj je sedeo dok je vodio telefonski razgovor sa svojom suprugom Viki Kampion. Ovaj incident izazvao je različite reakcije, uključujući i premijera Australije, Entonija Albanesea.

Nezgoda kasno uveče


Prema izvorima australijskog Dejli mejla, Džojs je sedeo na velikoj saksiji dok je razgovarao sa suprugom, kada je neočekivano pao sa saksije, ali je nastavio sa svojim pozivom dok je ležao na pločniku. Ova neobična situacija izazvala je pažnju javnosti i postala predmet brojnih komentara.

Reakcija poslanika


Nakon što su snimci postali javni, Džojs je izjavio da bi brže ustao da je znao da ga neko snima. Takođe je priznao da je uoči nezgode konzumirao alkohol, kao i lekove na recept, te da je napravio grešku mešajući ove supstance.

- Pijem lekove na recept, upozorili su me kako određene stvari mogu da se dogode ako ih pijem... Bili su 100 odsto su u pravu. Ne tražim saosećanje i ne tražim izgovor. Seo sam na žardinjeru, pao sam i snimljen sam - rekao je Džojs.



Reakcija premijera


Premijer Entoni Albanese izrazio je zabrinutost za Džojsa, ističući da se on trenutno nalazi u "očito teškim okolnostima". Albanese je takođe naglasio da je važno da se objasni šta se tačno dogodilo, te je postavio pitanje kako bi javnost reagovala da je situacija bila suprotna, odnosno da se slično ponašanje dogodilo ministru iz njegove vlade.

- Mislim da će se ljudi takođe razmišljati kakva bi bila reakcija da se ministar iz moje vlade tako ponaša? Mislim da jednostavno treba objašnjenje onoga što se dogodilo - poručio je.


Ovaj incident je pokrenuo široku raspravu o ponašanju javnih ličnosti, konzumiranju alkohola i lekova na recept, kao i o odgovornosti koju javni zvaničnici imaju prema svojim postupcima u javnosti.

(Dejli Mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading