GOLIŠAVA PAULA UHVAĆENA SA NOVIM FILIPOM: Našla dečka nakon RASKIDA VERIDBE sa Đukićem? (FOTO)

Autor:

Zabava

12.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka iznenadila svoje fanove na društvenoj mreži Instagram!

GOLIŠAVA PAULA UHVAĆENA SA NOVIM FILIPOM: Našla dečka nakon RASKIDA VERIDBE sa Đukićem? (FOTO)

Foto: instagram.com/paula_hublin

Domaću javnost šokirala je vest da je bivša zadrugarka Paula Hublin raskinula veridbu sa Filipom Đukićem, a ona je danas iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Paula se u golišavom izdanju uslikala sa MMA borcem Filipom Lokasom. Njeni pratioci su se odmah zapitali da li se radi o novoj romansi, ali izgleda da je reč o nekom novom projektu. Naime, Paula je preko fotografije objavila i emotikon peščanog sata, te dodala "uskoro" na engleskom jeziku.

Republika

Foto: Instagram.com

Paula Hublin i Filip Lokas

Još uvek nije poznato o kakvom projektu je reč.

Inače, Hublinova je nedavno otkrila i zbog čega je raskinula sa Đukićem.

- Da mi dvorac ovde izgradiš, ja ovde ne ostajem. Jednostavno, nema sile koja će me zadržati ovde jer sam nesrećna. To je bila jedna od meni bitnijih stvari zato što je on rekao da on ne bi otišao iz Srbije, a ja sam rekla da ovde neću ostajati. Onda sam počela da razmišljam, šta ako imamo decu i ja moram da ostanem ovde i to će se sve odražavati i na decu i na taj odnos. Biću nesrećna, nezadovoljna i ne želim da ti to trpiš, ai ne želim sebi to u životu - objasnila je ona, dok je Đukić u jednoj emisiji ispričao da mu je njihova veza bila najlepša i najbolja:

- Sa Paulom mi je bila najbolja i najlepša veza. Na stranu to što ne možemo da se poklopimo ni po karakteru ni po pogledu na život. Ipak sam ja 11 godina stariji od nje. Drugi mentalitet, ona je iz Hrvatske, ja sam odavde. Sve je to odnelo maha i dovelo do raskida, ali veza kao veza stvarno nam je bilo lepo. Nije problem raskida bio neki veliki problem. Niko nije nikoga prevario. Nismo mogli da se poklopimo, to je najkraće i najlakše objašnjenje - otkrio je Filip.

Republika

Foto: Instagram.com

Paula Hublin i Filip Đukić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading