EKSKLUZIVNO: CIA stvorila privatnu vojsku terorista na Kosovu! Šokantne tvrdnje američkog obaveštajca!

Autor:

Vesti

12.02.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

CIA i stvaranje terorističke grupe OVK

EKSKLUZIVNO: CIA stvorila privatnu vojsku terorista na Kosovu! Šokantne tvrdnje američkog obaveštajca!

Foto: facebook.com/Ramadan Gashi


Penzionisani američki obaveštajac, Skot Riter, poznat po svom stručnom znanju iz oblasti geopolitike i međunarodnih odnosa, nedavno je izneo tvrdnju da je CIA stvorila terorističku tzv. Oslobodilačku vojsku Kosova (OVK). On ističe da su OVK i CIA sarađivale na stvaranju fikcije o "genocidu koji je počinila Srbija" kako bi opravdali svoje akcije na Kosovu i Metohiji.

Delovanje SAD i NATO

Riter je takođe naglasio da su SAD i NATO intervenisali kako bi sprečili navodni genocid na Kosovu i Metohiji. Ova njegova izjava budi sumnje i postavlja pitanja o ulozi SAD i NATO-a u međunarodnim konfliktima, kao i o njihovim motivima za intervenciju.

 

 


Uloga Izraela

U svom izlaganju, Riter je poredio situaciju na Kosovu sa dešavanjima u Izraelu, ističući da je Izrael najavio genocidnu kampanju protiv Palestinaca, ali da su NATO i EU ostali nemi na tu situaciju. Ovo postavlja pitanje o ulozi velikih sila u sprovođenju pravde i očuvanju mira u svetu.

Uloga CIA i stvaranje lažnog imidža gerile

Nije tajna da je teroristička grupa OVK nastala uz podršku zapadnih obaveštajnih službi, posebno CIA-e. Učesnici su preko noći dobili lažni imidž gerile sastavljene od "boraca za slobodu", dok je Srbija optužena za lažni genocid, što je poslužilo kao izgovor za NATO agresiju na zemlju.


Izjava Skota Ritera budi interesovanje za ulogu CIA-e i drugih obaveštajnih službi u međunarodnim konfliktima, postavlja pitanja o ulozi SAD i NATO-a u tim dešavanjima, kao i o tome kako se istina o ovakvim događajima na kraju ipak otkriva. Ovo je takođe podsticaj da se prate glasovi probuđene savesti, kako na Zapadu, tako i u svetskim okvirima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading