SEJDUBA SUMA SPASAO NOVI PAZAR OD "FENJERAŠA"! Da li ON NEDOSTAJE Partizanu?! Crno-bela kolonija POVREĐENA U PANČEVU!

Autor:

Sport

10.02.2024

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je smiren Gvinejac sa bele tačke.

SEJDUBA SUMA SPASAO NOVI PAZAR OD "FENJERAŠA"! Da li ON NEDOSTAJE Partizanu?! Crno-bela kolonija POVREĐENA U PANČEVU!

Foto: FK Novi Pazar

Fudbaleri Novog Pazara provukli su se na gostovanju Železničaru u Panačevu u  okviru 20. kola Superlige Srbije. 

Iako su Pančevci imali prednost do duboke nadoknada. Ukazala se prilika omalenom Gvinejcu da uđe u igru u drugom poluvremenu. Nedostajalo mu je fizičke spreme u prvom delu sezone, ali je najavljeno da će u nastavku biti kapitalac - kakav je i najavljen. 

Upravo to se i desilo. Pravio je "vrteške" po terenu, i kretao se toliko spretno da je na momente podsećao na dane kada je "slomio zglobove" Hariju Megvajeru u meču Partizana sa moćnim Mančester junatedom, 

Foto: Starsport

Sejduba Suma

Dobre igre isplatile su se na samom kraju utakmice, u smiraj drugog poluvremena.

Sudija je dosudio penal, koji je Sejduba Suma staloženo preuzeo na sebe. Odgovornost i pritisak ga nisu omeli te je bez zadrške savladao golmana Mijatovića.

Ukoliko nastavi ovako, mogao bi Suma da odvede Pazarce do evropske jeseni. Ipak, da li je ta klasa nivo Sandžaka? 

U mandatu Aleksandra Stanojevića, Sejduba, je izgubio svoje mesto u ekipi, te je bio prektočno proteran kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba. Nešto više od 1,6 miliona evra je tada plaćeno za njega, a definitivno je umeo da pokaže i zašto je kraljevski dočekan u Humskoj. Ipak, doček i ispraćaj bili su dve strane istog novčića. 

Sada, Suma opominje grobare odličnim igrama u Pazaru, a ukoliko nastavi ovako mogao bi da natera Partizan da potpuno zažali što je ispustio iz svojih redova mađioničara iz Gvineje.

Ono što neće obradovati goste iz Sandžaka jesu povrede Adema Ljajića i Marka Šćepovića. Obojica su standardni prvotimci, ali sada će morati na oporavak nepoznatog trajanja. Crno-belu koloniju će morati da nosi sam Suma. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading