ĆURČIĆ STREPI OD PARTIZANA: Crno-beli su APSOLUTNI FAVORIT!

Autor:

Sport

09.02.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije svestan je težine izazova na prolećnoj premijeri.

ĆURČIĆ STREPI OD PARTIZANA: Crno-beli su APSOLUTNI FAVORIT!

Foto: Starsport

Radovan Ćurčić

Fudbaleri Javora dočekuju Partizan u okviru 20. kola Superlige Srbije u subotu od 14.00 časova, a trener tima iz Ivanjice Radovan Ćurčić svestan je da je lider šampionata apsolutni favorit u tom duelu.

- Prva utakmica i najteži protivnik. Dolazi nam jesenji šampion, koji je apsolutni favorit u ovom duelu. Verujemo u svoje mogućnosti i da uz veliku borbu i zalaganje možemo do pozitivnog rezultata. Poznato je da Javor nikada do sada nije savladao Partizan i da je to jedan od retkih klubova u državi protiv kojeg nemamo pobedu - rekao je Ćurčić, pa nastavio:

- Partizan je jesenji šampion, ali još bolje izgleda nego tada. Kvalitetna pojačanja su doveli i mislim da će još bolje izgledati ovog proleća. Ipak, mi pokušavamo da iskoristimo svoje šanse i suprotstavimo se takvoj ekipi. Sigurno nas očekuje lepa predstava i većeg motiva od dolaska Partizana za igrače nema - rekao je trener Ivanjičana.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Javora

 

Veliki problem za Javor je što će protiv crno-belih zaigrati u sastavu u kojem do sada nisu igrali.

- Ušli smo u problem odlaskom dvojice igrača, od kojih je mnogo zavisila igra Javora. Iskoristili smo prethodna dva-tri dana da, koliko je to moguće, radimo nešto novo. Nijednom nismo nastupili u timu u kojem ćemo izaći u subotu i to je određeni problem za trenera. Dva ili tri dana nisu dovoljna, jer ćemo morati da menjamo određene orijentacije i razmišljanja u igri. Moraćemo da menjamo organizaciju odbrane i napada, a za to je potrebno vreme. Ipak, očekujem da ćemo neuigranost koja se može javiti rešavati borbenošću - zaključio  je Ćurčić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading