SRBIN DOMINIRA ENGLESKOM! Sada je bio i IGRAČ UTAKMICE! Petroviću "cvetaju ruže" među stativama!

Autor:

Sport

07.02.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko priznanje za našeg golmana.

SRBIN DOMINIRA ENGLESKOM! Sada je bio i IGRAČ UTAKMICE! Petroviću "cvetaju ruže" među stativama!

Foto: Tanjug/AP

Đorđe Petrović

Fudbaleri Čelsija ostvarili su ubedljivu pobedu nad Aston Vilom rezultatom 3:1 u gostima u Birmingemu, čime su se plasirali u osminu finala FA kupa. Ovo je bio revanš susret nakon što u prvoj utakmici u Londonu nije bilo golova, a večeras su fudbaleri Čelsija demonstrirali svoju nadmoć na terenu.

Jedan od ključnih igrača večerašnjeg meča bio je srpski golman Đorđe Petrović, koji je zasluženo po ocenama bio igrač susreta.

Petrović je imao četiri impresivne odbrane tokom utakmice, a u 76. minutu zaradio je žuti karton. Ovo je došlo u trenucima kada je Čelsi već ubedljivo vodio rezultatom 3:0, demonstrirajući svoju sigurnost na terenu.


Prvi gol za Čelsi postigao je Konor Galager u 11. minutu, nakon čega je Nikolas Džekson udvostručio prednost svog tima postigavši gol u 21. minutu. Enco Fernandez je postavio konačan rezultat utakmice svojim pogotkom u 54. minutu. Sa druge strane, jedini gol za Aston Vilu postigao je Musa Dijabi u 91. minutu, donoseći bar delimično oduška navijačima domaćeg tima.

Ova pobeda Čelsija donela je radost navijačima,s obzirom da izabranici Maurisija Poketina ne igraju kako bi njihove najvatrenije pristalice želele. Atgentinskom stručnjaku se drma stolica, ali ova pobeda mu je verovatno kupila još vremena kod ozloglašenog Toda Bolija. 

"Plavci" su trenutno jedanaestoplasirani tim Premijer lige, ali kada dođe kup takmičenje, deluju kao stari Čelsi, pod strogom palicom Romana Abramoviča. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading