APSOLUTNO LUDILO U POLUFINALU AZIJSKOG KUPA! Domaćin nakon GOLEADE i trilera prošao u finale! REKORDNA nadoknada vremena!

Autor:

Sport

07.02.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak pet golova je viđeno.

APSOLUTNO LUDILO U POLUFINALU AZIJSKOG KUPA! Domaćin nakon GOLEADE i trilera prošao u finale! REKORDNA nadoknada vremena!

Foto: Vavel

Bliži se kraj Azijskog kupa, a poznat je i drugi finalista - Katar! Domaćin ovog kontinentalnog takmičenja na istoku je stigao do sjajnog plasmana nakon apsolutnog ludila u polufinalu i pobede nad Iranom od 3:2.

Sardar Azmun je doveo Iran u prednost već u četvrtom minutu, ali je onda usledio fenomenalan preokret Kataraca. Svega 13 minuta kasnije na semaforu je već stajao izjednačen rezultat kada je pogodio Jasem Gaber Abdulsalam, dok je na samom isteku prvog dela potpuni preokret Irancima doneo Akram Afif.

 

 

Ništa manje uzbudljivo nije bilo ni u drugom delu koji je počeo kaznenim udarce za Irance, a u gol je to pretvorio Alireza Jahanbakš, nakon što je sudija posle gledanja VAR tehnologije dodelio penal. Ipak, izgleda da je bilo suđeno domaćoj selekciji da pobedi - u 82. minutu dogodilo se pravo ludilo. Almoez Ali je fenomenalnim pogotkom doveo Katar u prednost po drugi put na meču, a ovog puta je nisu ispustili, te se plasirali u finale Azijskog kupa gde ih od ranije čeka Jordan koji je prethodno eliminisao Južnu Koreju u polufinalu sa 2:0.

U nadoknadi vremena, koja ja trajala neverovatnih 17 minuta je čak, nakon VAR intervencije, dodeljen crveni karton Kalilzadehu, te je reprezentacija Irana završila susret sa igračem manje. 

Podsetimo, Katar je do finala stigao pobedama protiv Palestine, Uzbekistana i sada Irana, dok su poraženi završili učešće uprkos podvizima protiv Japana i Sirije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading