DELIJE U TRANSU! Zvezda nije ZAVRŠILA prelazni rok! Veliko POJAČANJE stiže na Marakanu!

Autor:

Sport

07.02.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli našli alternativu na bekovskoj poziciji.

DELIJE U TRANSU! Zvezda nije ZAVRŠILA prelazni rok! Veliko POJAČANJE stiže na Marakanu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ulaze u prolećni deo sezone sa ciljem da prestignu lidera i ljutog rivala Partizan, koji ima bod više, a prva prepreka je Voždovac.

Delije su za subotu najavile spektakl na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić", ali i dalje veliki broj zvezdaša više interesuje da li će do 15. februara da bude još pojačanja za prolećnu šampionsku trku.

Prelazni rok na Marakani još uvek otvoren

Kako prenosi "MaxBet Sport", prelazni rok na nekadašnjoj Marakani nije završen. Iako je zimus najavljeno da se neće tražiti levi bek i da će šansu da dobije mladi Viktor Radojević, stav je promenjen.

Republika

Foto: Starsport

Tehnički direktor Zvezde Marko Marin

Razlog su zdravstveno stanje Milana Rodića koji je preskočio veći deo priprema zbog povrede i mladost Viktora Radojevića za one najvažnije utakmice gde je potrebno iskustvo poput duela sa timovima iz vrha tabele Superlige Srbije, pre svega Partizanom.

Potraga za pojačanjima

Tehnički direktor crveno-belih Marko Marin je na Azijskom kupu gledao Jung Vu Seola i tom prilikom razgovarao sa selektorom Južne Koreje – Jirgenom Klinsmanom. Tada je dobio sve preporuke. Pregovori nisu išli u željenom pravcu, delovalo je da se od potencijalnog transfera odustaje, ali dve strane su ponovo za stolom.

Jung Vu Seol je završio sa Korejom učešće na Azijskom kupu i sada se vraća u redove Ulsana. To bi trebalo da olakša pregovore tri strane. Inače, on nije jedina opcija, još dva imena su na spisku potencijalnih pojačanja, ali vrednost Seola je ta što može da pokrije dve pozicije na terenu, levog i desnog beka. Nije tajna da Crvena zvezda u junu ostaje bez desnog beka kada se Kosta Nedeljković seli u Aston Vilu i postaje član premijerligaša iz Birmingema.

Očekuje se da će pregovori oko pojačanja biti završeni u narednom periodu, a delije s nestrpljenjem očekuju novo lice na bekovskoj poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading