ČUVENI LIST GA SVOJEVREMENO SVRSTAO U TOP50 IGRAČA EVROPE: Pogledajte gde SADA igra čovek koji je odbio SITI i ROMU!

Autor:

Sport

04.02.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je mnogo potencijala.

ČUVENI LIST GA SVOJEVREMENO SVRSTAO U TOP50 IGRAČA EVROPE: Pogledajte gde SADA igra čovek koji je odbio SITI i ROMU!

Foto: Vikipedija

Kada se pojavio u omladincima Čukaričkog, delovalo je kao da je igrač za velika dela, ipak, Zehrudin Mehmedović to nije opravdao iako je baš dosta obećavao. Nakon nekoliko sezona po raznim klubovima, pronašao je i novi i vraća se u Srbiju posle pet godina - on je potpisao za FAP iz Priboja!

Zehrudin Mehmedović je neko ko je u mlađim kategorijama bio viđen u nekom od najvećih klubova u Evropi, čak je imao ponude Rome i Mančester sitija, što je odbio i ostao je u Čukaričkom, dok ga je čuveni list Gardijan uvrstio i među 50 najtalentovanijih fudbalera Evrope 2015. godine.

Debitovao je čak i u Superligi Srbije sa 16 godina, a ispotaviće se da mu je to bio i jedan od pet nastupa za Čukarički u svojoj karijeri.

- Novo pojacanje FK Fap internacionalac Zehrudin Mehmedovic! Ponikao u mladjim kategorijama Cukarickog da bi kasnije nastavio i u seniorskom timu Cukarickog! Igrao je i za Mladost Lučani , Radnicki BG , Tampines Rovers i Gostivar! Dobrodosao - piše u objavi kluba.

Usledio je potom transfer u Mladost, igrao je potom za BASK i za Radnički sa Novog Boegrada, a onda se otisnuo u Indoneziju gde je proveo četiri godine. Vratio se na Balkan, zaigrao je za Gostivar iz Severne Makedonije, dok je sada pristigao u FAP iz Priboja.

FAP se trenutno nalazi na 2. poziciji u Srpskoj ligi Zapad, trećem rangu srpskog fudbala, gde im prvoplasirani Borac iz Čačka "beži" pet bodova posle 15 odigranih kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading