"JA SPAVAM Đ..... JEDNA, A VI ME BUDITE"! Tragikomična svađa komšija u Novom Sadu! DOK SE DVOJICA TUKU ZBOG PARKINGA, BESNA BAKA NA PROZORU DRŽI PREDAVANJE O KUĆNOM REDU! (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.02.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je krenulo kada su se komšije zakačile oko parking mesta ispred zgrade. Došlo je tu do koškanja, guranja, psovki, čula se u pozadini i graja komšija koji su čitavu situaciju i sukob komšija pokušali da snime, ali onda je na scenu stupila baka koja se pojavila na prozoru jednog od stanova.

"JA SPAVAM Đ..... JEDNA, A VI ME BUDITE"! Tragikomična svađa komšija u Novom Sadu! DOK SE DVOJICA TUKU ZBOG PARKINGA, BESNA BAKA NA PROZORU DRŽI PREDAVANJE O KUĆNOM REDU! (VIDEO)

Foto: https://www.instagram.com/192_rs/

Okruglićeva ulica u Petrovaradinu  postala je poprište neobičnog sukoba među komšijama, a sve je počelo, ako je suditi prema snimku objavljenom na mrežama, zbog borbe za parking mesto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Tragikomična situacija je eskalirala, ali umesto rešenja saobraćajnih nesuglasica, na scenu je stupila neobična junakinja - baka koja je sa prozora pokušala da im nametne "kućni red nedeljom".

 

Sve je krenulo kada su se komšije posvađale oko parking mesta ispred zgrade. Došlo je tu do koškanja, guranja, psovki, čula se u pozadini i graja komšija koji su čitavu situaciju i sukob komšija pokušali da snime, ali onda je na scenu stupila baka koja se pojavila na prozoru jednog od stanova i momcima održala predavanje o poštovanju kućnog reda nedeljom.

- Ja spavam, a vi me budite, đ..... jedna. Jer vi znate da je danas nedelja - prodrala se starija žena iz sveg glasa.

Ljudi su u komentarima gotovo u potpunosti podržali baku.

- U pravu je zena. Jel ne znate red nedeljom? - napisao je jedan.

- Da im je baka sišla dobili bi po šamar obojca - dodao je drugi.

- Oko čega se mi svađamo dok nam otimaju Kosmet - dodao je treći.

A da je teško sa komšijama pronaći zajednički jezik, svedoči i poruka  poruke podeljena na Instagram stranica "podgoricki_vremeplov" koja je ubrzo postala pravi hit, što ne čudi, jer su putem nje mnogi stanari bili obavešteni da će kroz "izložbu" u hodniku zgrade biti javno raskrinkani i to zbog otvaranja ulaznih vrata nogama!

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading