ZVEZDA NAJAVILA PROMOCIJU NAPADAČA! Poznato kada će biti predstavljeno NAJVEĆE POJAČANJE crveno-belih!

Autor:

Sport

01.02.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji golgeter lučanske Mladosti oborio rekord fudbalera iz Superlige Srbije.

ZVEZDA NAJAVILA PROMOCIJU NAPADAČA! Poznato kada će biti predstavljeno NAJVEĆE POJAČANJE crveno-belih!

Foto: Republika.rs

Delije

Tačno u ponoć završava se zimska fudbalska "pijaca" u Evropi, a Crvena zvezda bila je izuzetno aktivna na tržištu.

Bilo je itekako velikih odlaznih transfera, i dobre zarade, kao i zvučnih dolazaka. Najveći među njima, bar za sada, jeste supertalentovani napadač Uroš Sremčević.

Dosadašnji fudbaler lučanske Mladosti, u Zvezdu stiže u transferu teškom 2.000.000 evra, inače, rekordnom kada je reč o fudbalerima u Superligi Srbije.

Mladi reprezentativac Srbije će ugovor sa crveno-belima potpisati po povratku tima Vladana Milojevića u Beograd, a Crvena zvezda je već najavila kada će biti predstavljen na Marakani.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Sremčević

Naime, promocija Sremčevića, zakazana je za petak, 2. februar od 15 časova u Medija centru stadiona "Rajko Mitić".

Podsetimo, brojni klubovi bili su zainteresovani za Sremčevića, pominjao se i Mančester siti, ali je na kraju Zvezda bičla najkonkretnija u borbi za potpis "bisera" srpskog fudbala.

Crveno-beli su ove zime prodali Kostu Nedeljkovića u Aston Vilu i na tom transferu inkasirali 9.000.000 evra i 15 posto od naredne prodaje.

Jovan Mijatović će potpisati ugovor sa Njujork sitijem, a Zvezda bi mogla da zaradi 10.500.000 evra, ukoliko talentovani napadač ispuni uslove vezane za bonus kroz broj golova i utakmica, kao i, takođe, 15 odsto od njegovog sledećeg transfera.

Inače, na izlaznim vratima je i Kings Kangva, a kao naredna destinacija reprezentativca Zambije pominje se ruska Premijer liga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading