ZVEZDA ŽELI UBOJITOG NAPADAČA! Evo kakve su ŠANSE da dođe na Marakanu!

Autor:

Sport

09.01.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli krenuli ambiciozno u zimski prelazni rok.

ZVEZDA ŽELI UBOJITOG NAPADAČA! Evo kakve su ŠANSE da dođe na Marakanu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde započeće pripreme za nastavak sezone u ponedeljak, kada je novi-stari trener Vladan Milojević zakazao prvu prozivku.

Šampion Srbije objavio je plan priprema, kao i da se rastao sa bekom Aleksom Vigom kome je istekla pozajmica iz River Plehta, dok se u Ljutice Bogdana uveliko razmišlja i o dovođenju novih igrača.

Na Marakani su odavno zainteresovani da angažuju napadača lučanske Mladosti i omladinskog reprezentativca Uroša Sremčevića (2006. godište), što je potvrdio i prvi čovek ovog superligaša Neško Milovanović.

Foto: Starsport

Uroš Sremčević

- Prelazak Uroša Sremčevića u Crvenu zvezdu je aktuelan. Pričamo, ali šta će se desiti stvarno ne mogu da vam kažem. Sve će biti poznato za nekoliko dana, to vam je najbolja formulacija. Ne mogu ni sa danima da licitiram. To vam je sve. I zvanično i nezvanično - rekao je Neško Milovanović za Mozzart sport.

Za vreme boravka na "rajskom ostrvu", izabranici Vladana Milojevića odradiće pet provera, a među zakazanim utakmicama rival će im biti i Mladost. Duel sa Lučancima je na programu 28. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading