DETONACIJA NA MARAKANI: Strašni GOLGETER pojačao Crvenu zvezdu! Šampion Srbije se isprsio za obeštećenje!

Autor: P. Z.

Sport

30.01.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli odrešili kesu.

DETONACIJA NA MARAKANI: Strašni GOLGETER pojačao Crvenu zvezdu! Šampion Srbije se isprsio za obeštećenje!

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić" - dom fudbalera Crvene zvezde

Gotovo je! FK Crvena zvezda ima novog napadača! U pitanju je 17-godišnji Uroš Sremčević, koji na Marakanu stiže iz lučanske Mladosti.

Ovu informaciju potvrdio je sportski direktor Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović.

Dogovor je postignut, ostali su samo još detalji da se definišu, odnosno da se pročitaju još jednom ugovori i stave potpisi. Može se reći da je Uroš Sremčević 90 odsto igrač Crvene zvezde. Kažem ovako, jer tek kad stavi potpis onda možemo da kažemo da je 100 odsto. U suštini sve je dogovoreno - rekao je popularni Neško za "Sportski žurnal".

Republika

Foto: Starsport

Uroš Sremčević

Crveno-beli će Lučancima platiti dva miliona evra na ime obeštećenja.

Prema informacijama do kojih je došao portal Republika.rs, Sremčević će sa prvakom Srbije potpisati trogodišnji ugovor, jer kao maloletnik po pravilima ne može duži. Međutim, već 24. aprila, kada bude proslavio punoletstvo, staviće paraf na novi ugovor, sa istekom na leto 2028. godine.

Sremčević važi za jednog od najtalentovanijih napadača u srpskom fudbalu, a u jesenjem delu sezone je na 17 utakmica u svim takmičenjima postigao četiri gola.

Da li njegov dolazak znači i odlazak nekog od napadača sa Marakane, pre svih Jovana Mijatovića ili Žana-Filipa Krasoa, ostaje nam da vidimo u narednim danima. Ono što je sigurno je da Šerif Ndiaje neće napustiti Zvezdu, pošto po propisima FIFA ove sezone ne može da igra za još jedan klub, jer je već pre crveno-belog nosio i dres Adane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading