HRVATI U EKSTAZI: LEGENDA se VRATILA KUĆI!

Autor:

Sport

19.01.2024

16:36 >> 16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki transfer uzdrmao je region.

HRVATI U EKSTAZI: LEGENDA se VRATILA KUĆI!

Foto: Tanjug/AP

Spekulisalo se dugo, a sada je dobilo potvrdu, Ivan Perišić je novi fudbaler Hajduka iz Splita!

Dozivali su navijači "bilih" Perišića transparentima "Ivane, vrime je", a vreme je došlo, pošto je došao u Hajduk na šestomesečnu pozajmicu iz Totenhema. Nakon ovog perioda, Perišiću ističe ugovor sa "Pevcima", a onda će se obavezati na višegodišnju vernost Hajduku.

Klub iz Splita na emotivan način najavio je dolazak Perišića, uz video i stihove pesme "Vraćam se tu, tu su luke moga sna", koju je pevao Arsen Dedić.

 

 

Rođeni Splićanin bio je deo voljenog kluba od 2000. deo 2006. godine, ali nikada nije debitovao za seniore.

Ivan se vratio posle gotovo 17 i po godina među "bile", a debitovaće kada se oporavi posle operacija ukršenih ligamenata kolena.

Perišić je zadužio dres sa brojem četiri i predstavljaće najveće pojačanje u borbi za titulu koja se na Poljudu čeka od 2005. godine.

Perišić je u karijeri igrao za Sošo, Roselare, Briž, a onda je usledio transfer u Borusiju Dortmund kod Jirgena Klopa. Potom je prešao u Volfsburg, a u Inter je otišao u leto 2015. godine, ge je proveo šets sezona.

Sezonu 2019/20 proveo na pozajmici, a bi u sezoni 2022/23 otišao u Premijer ligi i zadužio dres Totenhema.

U dresu reprezentacije Hrvtaske odigrao je 129 utakmica i dao 33 gola, a osvojio je srebro na Svetskom prvenstvu u Rusiji i bronzu u Kataru, kao i srebro u Ligi nacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading