PARTIZAN SPREMA BOMBU? Da li se NEŠTO NOVO kuva u Humskoj?

Autor:

Sport

13.01.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok uveliko traje na stadionu JNA.

PARTIZAN SPREMA BOMBU? Da li se NEŠTO NOVO kuva u Humskoj?

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana nastavljaju sezonu višestruko oslabljeni. Pre nekoliko dana ozvaničen je odlazak Mihajla Ilića u Bolonju, a danas je sve grobare rastužila vest da će "hram fudbala" napustiti i miljenik navijača, Kristijan Belić. 

Partizan je postao "pijačna tezga" u ovom prelaznom roku, a nepoverenje navijača prema upravi teško da može biti veće. Transfer Belića je uspeo da iskaže ono što su svi mislili - crno-beli prodaju svakoga, ukoliko je cena dobra. 

Sada se mnogi pitaju, da li su reči Ivice Kralja o Mateušu Saldanji na okupljanju pred novu sezonu istina, ili samo koprena koja će zamagliti poglede grobara dok se ne pojavi pravi kupac?

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

Podsećamo, na okupljanju je rečeno da nijedan dolazak iz prethodnog roka nije na prodaju. Saldanja je posebno istaknut. 

- Što se Saldanje tiče, mene interesuje da ekipa ostane na okupu. On trenutno nije na prodaju, veoma je bitan igrač za nas i odluka kluba je da on ostaje! Jedino ukoliko se pojavi neka sada ponuda koja ne može da se odbije. Za sada nepristojnih ponuda nema, ali ako bude, to je pitanje za generalnog direktora kluba - rekao je Kralj.

Za sada, u upravi se drže svog obećanja. Deluje da su samo mladi pupoljci Partizana odabrani za ubiranje, a da se uvozni naraštaj čuva u novoj odbrani titule. Ipak, nikoga ne bi iznenadilo kada bi uprava još jednom pogazila svoju reč, a crno-beli ostali bez još kojeg oslonca u sukobu sa crveno-belim Golijatom. 

Da li će biti dolaska? Ponovo naglašavamo izjavu sportskog diretkora. Naime, na gorepomenutom okupljanju istaknuto je da će biti izvršena doselekcija za svakog igrača koji napusti klub ove sezone. 

Možda Nejtan de Medina ima štofa da nadomesti odlazak mladog Ilića (iako prateći reči SD. Partizana i tu treba očekivati novog igrača), ali ko će zameniti do sada neizostavnog Belića?

Foto: Starsport

Kristijan Belić

Igrač koji je svojim stavom pokazivao da mu je krv crno-bela. Radujući se posle svakog uspešnog starta i kezeći se bilo kom protivniku pred sobom, uprkos mladalačkoj dobi i neiskustvu, kupio je sve navijače i dobio oproštaj za nesmotrene i ishitrene crvene kartone (a bilo ih je).

Ivica Kralj i sportski sektor mora da spremaju pravu bombu koja će u doselekciji moći da zameni Kristijana Belića i njegovu "srčku". 

Da li je sve samo bio dim za medije, ili se na pravoj vatri kuva nešto u Humskoj, ostaje da se vidi u narednih mesec dana. 

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
NESA

14.01.2024 19:55

vrlika greska prodaja Belica, bolje da su prodali Saldanju, jer spiceva ima na pretek a ratnika nema,on je do sad jedini trcao a sad ko ce neznam, Natko ili Zahid nece.