MATIĆ IDE NAZAD U ITALIJU?! ČUVENI klub postaje SRPSKA filijala!

Autor:

Sport

12.01.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga nikako da dobije epilog.

MATIĆ IDE NAZAD U ITALIJU?! ČUVENI klub postaje SRPSKA filijala!

Foto: Profimedia.rs

Vezista Rome Nemanja Matić

Strasti oko Nemanje Matića koji želi da napusti redove Rena se ne smiruju.

Glavni razlog ljutnje bivšeg kapitena Srbije jeste to što klub nije obezbedio školovanje za njegovu decu i već je obavestio vlasnika Pina o namerama.

On je već napustio Bretanju i prema prvim informacijama evropskih medija već se dogovorio sa Olimpikom iz Liona. Međutim, sada su pristigle nove informacije kako je za Srbina zainteresovan Milan!

Ugledna "Gazeta delo sport" je donela informaciju da italijanski velikan Milan čeka razvoj situacije, iako im nije dovođenje veznog fudbalera prioritet, ali bi takvog igrača kao što je Matić vrlo rado videli u svojim redovima, naročito što neće biti potrebe da potroše veliki novac kako bi ga doveli.

U redovima Milana se već nalaze Luka Jović, Jan-Karlo Simić, ali i Marko Lazetić, pa bi tako Milan praktično postao srpska filijala.

Podsetimo, Matić se nedavno oglasio na društvenim mrežama povodom cele situacije.

- Dragi navijači, želim da stavim tačku na sve spekulacije i da kažem da sam prošlog leta bio počašćen pozivom Rena da postanem važan deo ambicioznog projekta, kojem je bio potreban igrač mojih karakteristika i iskustva. Posle šest meseci u klubu mogu samo da potvrdim da je naš klub postao izuzetan zbog svih igrača, a pogotovo mladima. 

Nažalost, zbog moje greške, nisam uspeo da moju privatnu situaciju prilagodim profesionalnoj.Nisam uspeo da upišem decu u internacionalnu školu, u koju su išli od početka školovanja. 

Zato sam bio odsutan u prethodna tri dana, da bih probao da rešim ovaj veliki problem za mene i moju porodicu i sutra se vraćam u Ren, gde ću zajedno sa čelnicima kluba doneti odluku o narednim koracima
, pisalo je u Matićevoj objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading