NOVOGODIŠNJI POKLON TADIĆU! Fenerbahče doveo evropskog šampiona!

Autor:

Sport

09.01.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski velikan ozvaničio transfer na društvenim mrežama.

NOVOGODIŠNJI POKLON TADIĆU! Fenerbahče doveo evropskog šampiona!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Tadić

Legendarni italijanski defanzivac Leonardo Bonući novi je fudbaler turskog Fenerbahčea, potvrdio je Fabricio Romano svojim čuvenim rečima "Here we go".

Iskusni štoper (36) je završio šestomesečnu epizodu u bundesligašu Unionu iz Berlina i odlučio da pojača ekipu iz Istanbula, potpisavši ugovor na kratkotrajnoj bazi, odnosno kako bi pokušao da pomogne timu za koji nastupa kapiten srpske selekcije Dušan Tadić, u borbi za titulu sa Galatasarajem.

Proslavljeni reprezentativac "azura" je postigao ugovor koji se zasniva na raskidu saradnje s Union Berlinom, pošto je s Nemcima trebao da odradi ugovor do leta, međutim, potpisan je sporazumni raskid i dogovorio je saradnju s Fenerbahčeom.

 

 

Bonući u sredu stiže u Istanbul kako bi bio predstavljen u ekipi za koju nastupa i Edin Džeko, a ugovor će potpisati samo do kraja godine.

Dolazak trofejnog štopera izazvao je oduševljenje kod navijača Fenerbahčea, bez obzira što je u poznim igračkim godinama, jer veruju da će svojim znanjem doneti veliko iskustvo u zadnjoj liniji.

Slavni Italijan je odigrao 121 utakmicu u dresu reprezentacije i verovatno je najzaslužniji što je Italija aktuelni prvak Evrope. Sa "azurima" je pokorio Stari kontinent i 2021. godine (EP 2020. zbog korone pomereno godinu dana kasnije) stigao do naslova evropskog šampiona.

Sa Juventusom je osvojio blistavih devet titula u Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading