IVANA DUDIĆ ZAKOVANA ZA KREVET, OBJAVLJENO LOŠE ZDRAVSTVENO STANJE: Glumica u teškom stanju, bolest je slomila!

Autor:

Zabava

09.01.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Dudić objavila šok objavu o njenom zdravstvenom stanju!

IVANA DUDIĆ ZAKOVANA ZA KREVET, OBJAVLJENO LOŠE ZDRAVSTVENO STANJE: Glumica u teškom stanju, bolest je slomila!

Foto: ATA Images

Glumica Ivana Dudić nedavno je iznenadila javnost objavivši saopštenje na svom Instagram profilu u kome je priznala da je u 32. godini života dobila boginje. Ova neočekivana vest izazvala je veliku pažnju i izazvala lavinu komentara i podrške od strane njenih fanova.

Foto: Republika tv

Ivana Dudić intervju

 


U svom storiju na Instagramu, Ivana je napisala:

- Prijatelji, braćo, kumovi, samo da znate da sam dobro, nema me i ne kačim ništa, jer sam dobila jeb*ne boginje u trideset i drugoj godini. Okej sam, lažem, nisam okej, ali ću biti. I kada se opet prolepšam, eto me, štaviše, nećete znati šta ćete sa mnom - napisala je Ivana na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Ivana Dudić Instagram

 


Ova iskrena objava izazvala je različite reakcije javnosti. Mnogi su izrazili zabrinutost za zdravlje glumice, ali su istovremeno iskazali i podršku i želju da se što pre oporavi. Njeni fanovi su poslali brojne poruke podrške i brige, želeći joj brz oporavak.

Iako se boginje često povezuju sa detinjstvom, one mogu da se jave i kod odraslih osoba. Simptomi boginja kod odraslih mogu biti teži i dugotrajniji nego kod dece, te je važno da se pruži odgovarajuća medicinska nega i podrška tokom oporavka. Ivana je hrabro odlučila da javno podeli svoje iskustvo, čime je podigla svest o ovoj bolesti i izazvala važnu diskusiju o zdravlju odraslih osoba.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Dudić

 


Iako se u svom storiju Ivana osećala loše, ona je istovremeno poslala snažnu poruku nade i optimizma. Njena iskrenost i otvorenost o problemima sa kojima se suočava, ali i vera u brz oporavak, inspirisale su mnoge ljude da se osvrnu na sopstvene izazove sa pozitivnijim stavom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading