LEGENDARNI PIRLO HOĆE SRBINA U SVOM NAPADU! Da li je to PRAVI potez za mladog igrača?

Autor:

Sport

09.01.2024

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve više klubova je zainteresovano.

LEGENDARNI PIRLO HOĆE SRBINA U SVOM NAPADU! Da li je to PRAVI potez za mladog igrača?

Foto: Tanjug/AP

Andrea Pirlo

Otišao je pre dve godine Marko Lazetić kao veliki talenat iz Crvene zvezde, ali se po dolasku u Milan nije snašao. Talentovani srpski napadač, ruku na srce, nikada pravu šansu na "San Siru" nije dobio, a sve su prilike da će tabor "rosonera" uskoro napustiti. 

Sinoć je osvanula informacija da je za Marka Lazetića zainteresovano Leće, gde bi konkurenciju u napadu mogao da mu pravi nekadašnji saigrač iz tabora Crvene zvezde - Nikola Krstović.  

Ipak, ovog jutra stižu nove vesti sa "čizme". Mladi srpski centarfor mogao bi da pojača Sampdoriju, koju sa klupe predvodi proslavljeni italijanski as Andrea Pirlo.

 

 

Kako prenose italijanski mediji, za Lazetića je zainteresovano nekoliko klubova iz Serije B, počevši od Breše i Lećea, a sada se u trku uključila i Sampdorija, koja je pokazala interesovanje i pre dve sezone, ali transfer nije realizovan.

Nekadašnji biser Crvene zvezde je u januaru 2022. godine došao u Milan iz redova srpskog šampiona, a vrlo brzo je usledila pozajmica prvo u austrijsku Bundesligu, da bi ove sezone nastupao za Fortunu Sitard.

Ruku na srce, Lazetić se nije najbolje snašao u Holandiji i pred povratkom je u Italiju.

Momak koji je prošao kompletnu školu kluba iz Ljutice Bogdana ove sezone odigrao osam mečeva za Fortunu, od čega je na tri bio starter, ali nije uspeo da se upiše u strelce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading