SRPSKI NAPADAČ SE SELI IZ MILANA! OSTAĆE u Seriji A i boriti se za poziciju sa BIVŠIM ZVEZDINIM igračem!

Autor:

Sport

07.01.2024

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije dobio previše šanse.

SRPSKI NAPADAČ SE SELI IZ MILANA! OSTAĆE u Seriji A i boriti se za poziciju sa BIVŠIM ZVEZDINIM igračem!

Foto: Vikipedija

Otišao je pre dve godine Marko Lazetić kao veliki talenat iz Crvene zvezde, ali se po dolasku u Milan nije snašao. Talentovani srpski napadač, ruku na srce, nikada pravu šansu na "San Siru" nije dobio, a sve su prilike da će tabor "rosonera" uskoro napustiti. 

Kako prenose italijanski mediji za Marka Lazetića zainteresovano je Leće. Klub iz sredine Serije A želi da pojača konkurenciju u napadu, a talentovanom napadaču pruži šansu budući da su daleko od zone ispadanja. 

Republika

Foto: printscreen/Arena sport

Marko Lazetić

Zanimljivo, konkurenciju u napadu Lećea mogao bi da mu pravi nekadašnji saigrač iz tabora Crvene zvezde - Nikola Krstović

Podsetimo, 23-godišnji Krstović je pre dva leta napustio Marakanu i u transferu vrednom 400.000 evra prešao u slovačku Dunajsku Stredu, odakle je kasnije pristigao u Italiju.

Leće se u ovom trenutku nalazi na 13. poziciji u Seriji A, pa bi sa ove distance moglo da se kaže da bi to bila dobra sredina za njega.

Lazetić je prethodnu sezonu proveo u Rajendorf Altahu, da bi se nakon pola godine preselio u Fortunu Sitard. Ni u Holandiji mu ne cvetaju ruže zbog čega je povratak na "čizmu" najbolja opcija. 

I dalje nije poznato koliko Milan traži za bivšeg napadača Crvene zvezde, ali postoji veliko interesovanje pa ne bi trebalo da čudi ukoliko Srbin ponovo zaigra u Seriji A, ovoga puta u drugom ruhu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading